Porto Cristo

Porto Cristo er en charmerende fiskerby, beliggende i smukke omgivelser midt på Mallorcas østkyst. Folkelivet foregår omkring havneområdet og strandpromenaden med sine restauranter, barer og butikker.  Læs mere

Porto Cristo er en charmerende fiskerby, beliggende i smukke omgivelser midt på Mallorcas østkyst. Folkelivet foregår omkring havneområdet og strandpromenaden med sine restauranter, barer og butikker. 

I Porto Cristos havn ligger fiskerbådene side om side med både luksusyachter og udflugtsbåde. Aftenlivet er afslappet og drejer sig mest om god mad. Fra mange af restauranterne er der udsigt over den smukke bugt. Ønsker du et mere aktivt natteliv, er der kun en kort tur med taxi til den større by Cala Millor.

Bådudflugter og Dragegrotter
Ved siden af havnen  ligger en gylden, finkornet strand. Bugtens naturlige form gør, at der sjældent er bølger i det klare vand. Vil du  ud på havet er der en række bådture at vælge mellem. I dagtimerne kommer der mange turister til Porto Cristo for at besøge de berømte Dragegrotter med sine drypstensformationer og Europas største underjordiske sø. Dem bør du også opleve!

Strand, pool og vandland
Lige udenfor Porto Cristo ligger vores familievenlige hotel Insotel Cala Mandia Resort. Her kan du vælge mellem den fine strand og det store poolområde. Eller hotellets vandland med alt fra vandrutsjebaner til et lille sørøverskib. Tennisbaner, spa og fitness er andre faciliteter indenfor hotelområdet. All Inclusive indgår.

Lej en bil og oplev mere
Langs kysten er der flere små badevige og charmerende byer. Kører du ind i landet kommer du hurtigt til Manacor, Rafael Nadals hjemby, der også er centrum for øens perleindustri. Byen har også en gammel smuk bydel. Bestil en udlejningsbil gennem os hjemmefra, så sparer du både tid og penge.

Udflugtstips

  • Sightseeing i Palma de Mallorca
  • Marineland med søløver og delfiner
  • Valldemossa og Appelsindalen 

Bestil udflugterne hjemmefra, så er du sikker på at få plads.

To ferier i én
Vil du have det maksimale ud af ferien, kan du bestille første uge på et rejsemål og anden uge på et andet. Vælg mellem mere end 15 rejsemål over hele Mallorca.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger