Portals Nous

Portals Nous er en elegant badeby mellem byen Palma og badebyen Palma Nova. Her bor du nær strande, golfbaner og den elegante lystbådehavn Puerto Portals, med sine restauranter og udeserveringer. Der er cirka ti kilometer til storbyen Palma. Læs mere

Portals Nous er en elegant badeby mellem byen Palma og badebyen Palma Nova. Her bor du nær strande, golfbaner og den elegante lystbådehavn Puerto Portals, med sine restauranter og udeserveringer. Der er cirka ti kilometer til storbyen Palma.

I Portals Nous findes der boutiquer, restauranter og barer, som du kan gå til fra dit hotel. Fortsætter du til havet, kommer du til den eksklusive marina Puerto Portals. Det er øens største lystbådehavn med skibe i luksusklassen. Her er der meget stilfuldt, og strandpromenaden er omgivet af eksklusive restauranter, men der er også udeserveringer med mere overkommelige priser.

Fine strande
De fine strande Costa d'en Blanes og Playa Portals ligger i nærheden. Ved Oratoria-stranden er der et vandsportscenter.

Sjov for familier
Der er ikke langt til Marineland, den marine dyrepark, hvor du blandt andet kan opleve pingviner og delfiner.

Golf
Den førsteklasses golfbane Real Golf de Bendinat ligger nær Portals Nous, og der er yderligere seks golfbaner indenfor rækkevidde. Du kan bestille starttider gennem hotellet eller direkte hos golfklubben.

Palmas storbypuls
Nogle kilometer borte ligger Palma de Mallorca med sit store udvalg af shopping, restauranter, forlystelser, seværdigheder og spændende kulturliv. Med lokalbus tager det en lille halv times tid ind til Palma, og taxi er heller ikke særlig dyrt.

Bestil bil hjemmefra
Vil du opleve dine egne favoritsteder på Mallorca? Bestil en udlejningsbil og kør rundt blandt badevige, vingårde og småbyer i bjergene. Du kan spare både penge og besvær ved at bestille en udlejningsbil i en eller flere dage allerede hjemmefra.

Udflugtstips

  • Vingårde med prøvesmagninger
  • Den idylliske bjergby Valldemossa og Appelsindalen
  • Sørøvershow med middag
  • Katamarantur med sol, badning og god mad

Bestil udflugterne hjemmefra, så er du sikker på at der er plads.

To ferier i én
Vil du have det maksimale ud af ferien, kan du bestille et rejsemål i den første uge og et andet i den anden. Vælg mellem mere end 15 rejsemål over hele Mallorca.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger