Playa de Palma

Playa de Palmas to store fordele er stranden og beliggenheden. Du bor ved en af Mallorcas fineste strande og der er kun en kort tur i bil til storbyen Palma. Vores hoteller giver dig meget for pengene. Læs mere

Playa de Palmas to store fordele er stranden og beliggenheden. Du bor ved en af Mallorcas fineste strande og der er kun en kort tur i bil til storbyen Palma. Vores hoteller giver dig meget for pengene.

Der er cirka 10 km til Palma med sit store udbud af alt fra museer og barokpaladser til shopping, tapasbarer og hotte klubber. Gode busforbindelser gør det let at komme frem og tilbage, både i dag- og aftentimer. En taxi er heller ikke specielt dyr.

Vandsport og hippe barer 
Playa de Palma er en rendyrket badeby proppet med shoppingsteder, vandsport, restauranter og originalt indrettede barer. Den lange strandpromenade strækker sig gennem hele Playa de Palma, med masser af cafeer, ølstuer og isbarer. I højsæsonen juli-august er Playa de Palma et favoritsted for unge fra hele Europa, og da er der gang i forlystelseslivet.

Oplev Mallorca i en udlejningsbil
Lej en bil og oplev små badevige og de smukke byer i bjergene. Bestil en udlejningsbil gennem os hjemmefra, så sparer du både tid og penge.

Udflugtstips

  • Vingårdstur med prøvesmagning
  • Den idylliske bjergby Valldemossa og Appelsindalen
  • Katamarantur til Es Trenc-stranden

Bestil udflugterne eller køb billetter under fanebladet Min rejse, eller i TUI-appen.

To ferier i én
Vil du have det ma?ksimale ud af ferien, kan du vælge et rejsemål den første uge og derefter et andet i den  

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger