Palma Nova

Palma Nova har tre fine sandstrande, gågader og modebutikker. Restauranterne ligger på række langs strandpromenaden. Du bor en snes kilometer sydvest for storbyen Palma, så det er nemt at komme til shopping og kultur. Læs mere

Palma Nova har tre fine sandstrande, gågader og modebutikker. Restauranterne ligger på række langs strandpromenaden. Du bor en snes kilometer sydvest for storbyen Palma, så det er nemt at komme til shopping og kultur.

Storbyen Palma de Mallorca ligger indenfor bekvem afstand fra Palma Nova (40 minutter med bus). Og du bor lige så tæt på øens vandrestier og golfbaner. I for- og efteråret er her stille og roligt, mens nattelivet har et noget højere tempo midt på sommeren.

Strandliv og forlystelser
Sandstrandene spreder sig ud i tre bløde bugter midt i centrum. Ved gågaden ligger der musikbarer og store udeserveringer med gang i den, men her er også små hyggelige restauranter med havudsigt og mallorcinske specialiteter. Et tips er restaurant La Bodega i hjertet af Palma Nova, med tagterrasse og fajitas der er meget populære.

Bestil udlejningsbil hjemmefra
Vil du opdage dine egne favoritsteder på Mallorca? Lej en bil og kør rundt blandt badevige, vingårde og småbyer i bjergene. Du kan du allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage til en fordelagtig pris.

Udflugtstips

  • Katamarantur
  • Den idylliske bjergby Valldemossa
  • Drypstensformationerne i Dragegrotterne
  • Sørøvershow med middag

Bestil udflugterne allerede hjemmefra, så er du sikker på at få plads.

To rejser i én
Vil du have det maksimale ud af ferien, kan du bestille en uge på to forskellige rejsemål eller hoteller i samme ferie. Vælg mellem mere end 15 rejsemål på hele Mallorca.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger