Palma de Mallorca

I Palma de Mallorca blandes middelalderlige stræder og adelspaladser med det nyeste inden for mode og design. Her kan du tage for dig af trendy restauranter, tapasbarer og natklubber, der konstant øger i antal. Du kan bo enkelt eller luksuriøst. Læs mere

I Palma de Mallorca blandes middelalderlige stræder og adelspaladser med det nyeste inden for mode og design. Her kan du tage for dig af trendy restauranter, tapasbarer og natklubber, der konstant øger i antal. Du kan bo enkelt eller luksuriøst.

Omkring 400.000 indbyggere danner, sammen med de utallige besøgende, et farverigt liv i gadebilledet. Det mallorcinske hverdagsliv foregår side om side med handel, cafékultur, gadeartisters optræden og turisternes strejfen rundt mellem seværdigheder og tapasbarer.

Shopping og museer
Her kan du gå langs strandpromenaden og ind i shoppingkvartererne ved Via Sindicato, Borne og Plaza Mayor. Holder du af kunst, kan du besøge både gallerier og museer som Es Baluard ved Paseo Mallorca eller Museu d’Art Espanyol Contemporani med værker af Picasso, Dalí og Miró

Smuk arkitektur
De gamle bydele byder på et kalejdoskop af originale husfacader, adelspaladser, kirker og fredfyldte torve. For ikke at tale om kendte historiske mindesmærker som de arabiske bade og slottet Bellver (med en strålende udsigt). Mest pompøst af dem aller er den gotiske katedral La Seu, der, på bakken over lystbådehavnen, ser ud som om den er taget fra et eventyr, når den er oplyst om aftenen.

Tæt på strandene

Der er flere fine playaer både øst og vest for byen. Det er bare at tage lokalbussen, og der går ikke lang tid før du kan ligge under en parasol ved Palmabugtens klare vand. Der er kun 10 minutter med bus til stranden i Ca'n Pastilla. Lejer du en cykel, kan du følge de fine cykelstier langs strandpromenaden østpå til Portixol. Det gamle fiskerleje er forvandlet til en hyggelig bydel med udeserveeringer, sandstrande og strandklubber.

Fra pengepungsvenligt til design eller luksus
I Palma har TUI hoteller på hele skalaen.  En oplevelse i sig selv er designhotellet Puro. Det ligger som en oase midt i La Lonja, den ældste del af Palma. I området er der også restauranter, tapasbarer og musikklubber.

Udflugtstips

  • Vingårdstur med prøvesmagning
  • Bjergbyen Valldemossa og Appelsindalen
  • Katamarantur, en dag på havet

Bestil udflugterne hjemmefra, så er du sikker på at få plads.

To ferier i én
Vil du have det maksimale ud af ferien, kan du vælge et rejsemål den første uge og et andet den anden. Du kan vælge mellem flere end 15 rejsemål på Mallorca.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger