Krydstogter fra Palma med TUI Discovery

Oplev kulturskatte, charmerende byer og grønne øer i det vestlige Middelhav, samtidig med at du lever et behageligt krydstogtsliv ombord på TUI Discovery. Afhængig af hvilken rute du vælger, kan du besøge alt fra øerne Korsika og Ibiza til den Franske riviera, Toscana, GIbraltar og storbyer som Napoli, Rom og Barcelona. Læs mere

Oplev kulturskatte, charmerende byer og grønne øer i det vestlige Middelhav, samtidig med at du lever et behageligt krydstogtsliv ombord på TUI Discovery. Afhængig af hvilken rute du vælger, kan du besøge alt fra øerne Korsika og Ibiza til den Franske riviera, Toscana, GIbraltar og storbyer som Napoli, Rom og Barcelona.

De ugelange krydstogter udgår fra Mallorca, og du kan bestille kun flyrejse og krydstogt eller kombinere med en sol- og badeuge på Mallorca. I såfald kan du frit vælge mellem vores rejsemål og hoteller på hele øen.

Bo bekvemt med havudsigt
TUI Discovery er rederiet TUI Cruises største og mest moderne skib, med høj klasse på mad, underholdning og service. Skibets hjerte er det fem dæk høje atrium – et godt udgangspunkt til mange af skibets attraktioner. Selv om stemningen af afslappet skifter mange tøj til middagen – især til Captain's Cocktail Night en af aftenerne på krydstogtet – men intet er overdrevet, og der er ingen fast bordplacering. Et tip: forkæl dig selv med havudsigt. Der er ikke mindre end 356 balkonkahytter...

Restauranter, pools og aftenunderholdning
Du kan vælge mellem seks restauranter, hvoraf en serverer spiseoplevelserne à la carte. Den ene af de to pools har skydetag. Ved den anden pool er der en stor billedskærm, hvor der vises Hollywoodfilm under åben himmel på de varme sommeraftener. Vil du virkelig slappe af, har TUI Discovery rederiets største spa. Teatret er fordelt på to etager og føles som et lille stykke af Londosn teaterdistrikt West End – blot til havs. Underholdningsudbuddet inkluderer også otte barer og lounger, disko og mange forskellige typer af levende musik.

Udflugter i land og soldæk ombord
Stort set hver morgen anløber skibet en ny havn. Der vælger du selv om du vil tage på udflugt, vil gå rundt på egen hånd på rejsemålet eller blive om bord og slappe af. Foruden dækpools og solstole tilbyder TUI Discovery også butikker, bibliotek, klatrevæg, 9-hullers minigolfbane, et veludstyret fitness og en skønhedssalon, hvor du kan bestille massage, manicure og ansigtsbehandlinger.

Fire spændende ruter
Afhængig af datoen kan du vælge mellem fire forskellige ruter med TUI Discovery. Alle indeholder en skøn dag på havet, hvor du kan slappe af med skibets mange faciliteter. Du finder mere information under de respektive ruter længere nede på siden.

  • Gibraltar, Lissabon og Andalusien. Ikke bare Gibraltarklippen og populære Lissabon. Her kan du også tage på udflugter til Sevilla og Alhambrapaladset i Granada.
  • San remo, Toscana og Ibiza. Charmerende Siena og det skæve tårn i Pisa, badebyen San Remo og trendy Ibiza.
  • Barcelona, Rom og Korsika – Korsikas natur, seværdigheder i Rom, kulturskatte i Firenze, strandliv i St Rafael og Barcelonas bypuls på samme rejse.
  • Sicilien, Napoli og Toscana. Taorminas stræder i kombination med udflugter til Pompeji, Capri, Firenze og Pisa

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger