Krydstogter fra Mallorca med Thomson Majesty

Oplev kulturskatte, charmerende byer og grønne øer på et krydstogt i Middelhavet. Samtidig slapper du af om bord på Thomson Majestics soldæk, spiser godt, træner og ser spektakulære shows. Afhængig af hvilken rute du vælger, kan du besøge alt fra øerne Korsika og Sicilien til den Franske riviera, Toscana, GIbraltar og byer som Firenze, Nice, Sevilla og Tarragona. Læs mere

Oplev kulturskatte, charmerende byer og grønne øer på et krydstogt i Middelhavet. Samtidig slapper du af om bord på Thomson Majestics soldæk, spiser godt, træner og ser spektakulære shows. Afhængig af hvilken rute du vælger, kan du besøge alt fra øerne Korsika og Sicilien til den Franske riviera, Toscana, GIbraltar og byer som Firenze, Nice, Sevilla og Tarragona.

De ugelange krydstogter udgår fra Mallorca, og du kan bestille kun flyrejse og krydstogt eller kombinere med en sol- og badeuge på Mallorca. I såfald kan du frit vælge mellem vores rejsemål og hoteller på hele øen. På dit krydstogt i Middelhavet indgår helpension – mere bekvemt kan det ikke blive.

Krydstogt med afslappende atmosfære

Thomson Majesty er et klassisk mellemklasseskib med en mere uformel indstilling til livet om bord end på mange andre krydstogtskibe. Atmosfæren er afslappet og du har for det meste britiske medpassagerer.

Spa og shows
Mellem besøgene i land lever du et skønt krydstogtsliv om bord. Du kan bestille helse- og skønhedsbehandlinger, gå i gym eller more dig alt efter hvad du har lyst til. Skibets elleve dæk rummer blandt andet soldæk med pool, helsecenter og skønhedssalon i to etager, gym med havudsigt, casino, barer, natklub og scene til aftenens shows. Nogle gange er der party på dækket med liveband, der forstærker stemningen.

Bistro og gourmetrestaurant
Du kan vælge mellem fem restauranter, hvoraf tre serverer mad fra varierede à la carte-menuer. Buffeterne er store, og i Café Royal kan du sidde og spise ude på dækket.

Det meste indgår
På krydstogtet indgår helpension med op til fem måltider om dagen (ekskl. drikkevarer). Uden ekstra omkostninger får du sportsaktiviteter, gym, sauna og aftenens show i Jubilee Lounge, Ja, til og med drikkepenge indgår i den pris du betaler for rejsen.

Udflugter, strande og pools
Stort set hver morgen lægger skibet til i en ny havn. Så har du tre valgmuligheder: Bestil en hel- eller halvdagsudflugt, shop eller gå rundt på egen hånd i havnebyen eller bliv om bord for at nyde en spa-behandling eller slappe af ved poolen. Valget er dit!

Kombiner med sol og badning
Endnu en valgmulighed er at kombinere krydstogtet med en skøn sol- og badeuge i land. I så fald kan du frit vælge rejsemål og hotel i TUIs store udvalg på Mallorca.

Fire spændende ruter
Afhængig af datoen, kan du vælge mellem fire forskellige ruter med Thomson Majesty. Alle indeholder en skøn dag på havet, hvor du kan slappe af med skibets mange faciliteter. Du finder mere information under de respektive ruter længere nede på siden.

Rivieraen, Toscana og Korsika
Korsikas natur, kulturskatte i Firenze, strandliv i Nice og Barcelonas storbypuls i én og samme rejse.

Sevilla, Casablanca og Gibraltar
Spanske kulturbyer som Sevilla og sherrybyen Jerez kombineret med farver og dufte i Casablanca i Marokko. Et besøg på Gibraltarklippen er ren bonus.

Menorca, Provence og Tarragona
Strandliv på Menorca og Mallorca. Gaudis mesterværker i Barcelona og skønne Aix en Provence. En dag på bohemeagtige Ibiza og et besøg i den spanske verdensarvsby Tarragona indgår også.

Sicilien, Sorrento og Menorca
Taorminas stræder i kombination med udflugter til Sorrento og Monte Carlo. På Menorca kan du følge øens berømte vandrestier eller sole og bade ved fine strande.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger