Mallorca

Mallorca har alt. Og øen er mindst lige så hyggelig at besøge i foråret eller efteråret. Shoppingstrøg og museer i Palma, charmerende byer, gourmetrestauranter og fine golfbaner er blot nogle tips. Vi har hoteller med den bedste beliggenhed til dig, der ønsker en weekendrejse med både storbyliv, golf og gåture langs stranden. Læs mere

Mallorca har alt. Og øen er mindst lige så hyggelig at besøge i foråret eller efteråret. Shoppingstrøg og museer i Palma, charmerende byer, gourmetrestauranter og fine golfbaner er blot nogle tips. Vi har hoteller med den bedste beliggenhed til dig, der ønsker en weekendrejse med både storbyliv, golf og gåture langs stranden.

Shopping, kunst og tapasbarer
Mange ting gør Mallorca enestående. Som de fine strande og den gamle sporvogn mellem Soller og havet. Eller vingårdene og serpentinervejene ved Daia og Valldemossa. For ikke at tale om byen Palma med sine tapasbarer, jugendfacader, museer, designbutikker og den mægtige katedral.

Ferie på et sølvfad
Og så skal man ikke glemme, hvor bekvemt det hele er på Mallorca. Velholdte strande, strandpromenader, smidige transportmuligheder, cykel- og dykkerfirmaer, vandrestier og golfbaner – det hele lige ved hånden. Blandt vores udvalgte hoteller finder du designhoteller, cityhoteller og vores RIU-hotel med sans for hver detalje.

Vælg et rejsemål
Palma – shopping, mauriske borge, tapasbarer og en strandpromenade med lystyachter.
Playa de Palma – god indkvartering ved strandene, og samtidig er der kun en kort busrejse til storbyen Palma.
Cala d'Or – på vores robinson-hotel findes der alt til træning, helse og relax.
Cala Mayor – nær Palma med hoteller til voksne uden børn.
Illetas – elegant og fredfyldt, otte kilometer vest for Palma

Vis mindre