Can Picafort

Can Picafort ligger midt i den store Alcúdiabugt på Mallorcas nordkyst. Den nærmeste nabo mod vest er familieparadiset Alcúdia. I Can Picafort er tempoet roligere end i Alcúdia, og alt er i mindre skala. Der er en lang fin sandstrand og et tilpas stort udvalg af restauranter, shopping og natteliv. Læs mere

Can Picafort ligger midt i den store Alcúdiabugt på Mallorcas nordkyst. Den nærmeste nabo mod vest er familieparadiset Alcúdia. I Can Picafort er tempoet roligere end i Alcúdia, og alt er i mindre skala. Der er en lang fin sandstrand og et tilpas stort udvalg af restauranter, shopping og natteliv.

Fortovsrestauranter, barer og cafeer finder man først og fremmest langs den bilfrie strandpromenade. Hvis du vil shoppe, ligger de fleste butikker oppe på Ca'n Picaforts hovedgade Paseo Colón. Stranden er bred, men ikke lige så lavvandet som inde i Alcudia. Der kommer mange windsurfere til Ca'n Picafort-stranden på grund af bølgerne.

Udflugtstips

  • Ridetur med grillmiddag
  • Drypstenshuser og markedsbesøg
  • En dag på havet med katamaran

Oplev Mallorca med udlejningsbil
Du kan også leje en bil og opleve østkystens små badevige og de smukke byer i bjergene. Bestil udlejningsbil gennem os allerede hjemmefra, så sparer du både tid og penge.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger