Cala Millor

I Cala Millor er du lige tæt på hav og strand som på shopping, sportsmuligheder, restauranter og natteliv. Vi har hoteller for enhver smag – par og voksne, familier og venner, soldyrkere og aktive. Læs mere

I Cala Millor er du lige tæt på hav og strand som på shopping, sportsmuligheder, restauranter og natteliv. Vi har hoteller for enhver smag – par og voksne, familier og venner, soldyrkere og aktive.

Badebyen Cala Millor ligger ved en af de bedste strande på Mallorcas østkyst. Langs stranden ligger en smuk strandpromenade med palmer og pinjetræer, hvor mange jogger om morgenen og går ture i skumringen. På gågaden lidt længere oppe, finder du butikker, isbarer, restauranter og musikbarer.

Spansk hverdagsliv og fine udflugtsmål
Cala Millor er en levende by med cirka 8.000 indbyggere. Lige på den anden side af bebyggelsen rejser sig smukke, grønne bjerge med små villaer. Herfra er der ikke lang til flere fine udflugtsmål, som smukke badevige, hyggelige byer og "Dragegrotterne" med de fantastisk drypstensformationer. Du bor også rigtig tæt på den charmerende fiskerby Cala Bona og de farverige fredagsmarkeder i Son Servera.

Udflugtstips

  • Palma de Mallorca med katedralen La Seu
  • Den idylliske bjergby Valldemossa
  • Ridning på hestefarmen Rancho Grande

Bestil udflugterne hjemmefra, så er du sikker på at få plads.

Lej en udlejningsbil hjemmefra
Vil du opleve dine egne favoritsteder på Mallorca? Lej en bil og tag rundt til små badevige, vingårde og de små byer i bjergene. Bestil en udlejningsbil gennem os hjemmefra, så sparer du både tid og penge.

To ferier i én
Vil du have det maksimale ud af ferien, kan du bestille et rejsemål den første uge og et andet den anden uge. Vælg mellem mere end 15 rejsemål på hele Mallorca.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger