Cala Mayor

Cala Mayor er perfekt til dig, der vil kombinere sol og badning med storbyliv, shopping og kultur. Badebyen ligger kun fem kilometer fra storbyen Palma, har en fin sandstrand og et af øens mest kendte kunstmuseer. Flere af vores hoteller passer til dig, der rejser uden børn, på weekendrejse eller en hel uge. Læs mere

Cala Mayor er perfekt til dig, der vil kombinere sol og badning med storbyliv, shopping og kultur. Badebyen ligger kun fem kilometer fra storbyen Palma, har en fin sandstrand og et af øens mest kendte kunstmuseer. Flere af vores hoteller passer til dig, der rejser uden børn, på weekendrejse eller en hel uge.

Den lille kuperede ferieby Cala Mayor har sin egen lille fine sandstrand som hjerte, og hovedgaden Joan Miró som sin pulsåre. Kunstelskere kan sagtens bruge en hel dag på Joan Miró-museet, der indeholder både malerier, skulpturer og personlige genstande fra hans atelier.

Spis italiensk eller tapas
På en bakke højt over Palmabugtens glitrende vand ligger paladset Marivent, hvor den spanske kongefamilie holder deres ferier. Lige ved siden af ligger den førsteklasses italienske restaurant Il Paradiso med en enestående udsigt fra terrassen (bord bestilles i forvejen). Her er også en halv snes andre restauranter, fra enkle pastasteder til mallorcinske restauranter med paella og tapas på menuen.

"Voksen" indkvartering
Den lyse, lavvandede sandstrand ligger i en halvcirkelformet bugt. Direkte ved stranden ligger vores hoteller med detaljer for voksne, der rejser uden børn..

Shopping på vejen til Palma
Et par kilometer fra Cala Mayor ligger et af Mallorcas største shoppingcentre - Porto Pi. Tre etager med butikker, barer, spillehaller og biografer og restauranter. Lokalbusserne ind til det centrale Palma passerer Porto Pi på vejen.

Dage og aftener i Palma

  • Katedralen La Seu
  • Citadellet Almudaina
  • De originale huse i Art Noveau-stil ved Plaza Mayor
  • Gamle bydel og strandpromenaden Paseo Marítimo med tapasrestauranter, barer og klubber
  • Busturen til Palma de Mallorca tager kun 15 minutter

Spil golf på Mallorca
Mallorca er et af Europas førende golfrejsemål, især på grunde af det behagelige og milde klima i for- og efteråret. Her findes omkring 20 golfbaner med forskellige udformninger. Du kan kontakte golfklubberne hjemmefra og bestille greenfee.

Lej bil hjemmefra
Vil du opleve dine agne favoritsteder på Mallorca? Lej en bil og kør rundt blandt badevige, vingårde og småbyer i bjergene. Du kan spare penge og slippe for besværet ved at forudbestille udlejningsbilen hjemmefra

Udflugtstips

  • Vingårdstur med prøvesmagning
  • Den idylliske bjergby Valldemossa
  • Katamaransejlads med barbecue 

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger