Cala d'Or

De fine badevige med krystalklart vand er kendetegnende for Cala d'Or. I gågaderne i centrum kan du gå rundt blandt småbutikker og tapasbarer, og nede i havnen ligger skaldyrsrestauranterne på række. Vælg mellem et tophotel til voksne og et hotel med alt, hvad du kan ønske dig af træningsmuligheder. Læs mere

De fine badevige med krystalklart vand er kendetegnende for Cala d'Or. I gågaderne i centrum kan du gå rundt blandt småbutikker og tapasbarer, og nede i havnen ligger skaldyrsrestauranterne på række. Vælg mellem et tophotel til voksne og et hotel med alt, hvad du kan ønske dig af træningsmuligheder.

Cala d'Or ligger på Mallorcas østkyst, der er kendt for sine mange vige, der skærer sig ind i den klippefyldte kyst. Her er strandene ikke lige så lange som på syd- og nordkysten. Til gengæld er der mange og de ligger i aflange vige omkranset af en smuk natur.

Hoteller med en voksen smag
Inde i selve Cala d'Or ligger ikke mindre end fem badevige med badestrande. Nær en af dem, Cala Gran, ligger vores TUI Sensimar Rocador. Hotellet er børnefrit og har en masse detaljer til en hyggelig parferie. Her er spa, pools, fitnesstræning og tapasrestaurant i en rolig og skøn atmosfære. Vil du træne i ferien, skal du se nærmere på Robinson Club Cala Serena, et hotel til dig, der vil blande afslapningen med tennis, cykling og hård træning i motionscentret.

Natteliv og forlystelser
De lave hvide huse giver Cala d'Or en speciel atmosfære. Der er masser af restauranter, barer, småbutikker og et udeliv, der er ganske hektisk om sommeren, men mere roligt i for- og efteråret.

Spiseoplevelser
I gågaderne i centrum er der en del restauranter med mallorcinsk og spansk køkken, andre byder på italiensk eller asiatisk. På resaturanterne i havnen kan du bestille fisk og skaldyr, der lige re trukket op af havet. Der er endnu flere fiskerestauranter i nabobyen Porto Petro, og i den hyggelige by Calonge lige ovenfor Cala d'Or finder du ægte små tapassteder.

Bestil udlejningsbil hjemmefra
Vil du opdage dine egne favoritsteder på Mallorca? Lej en bil og kør rundt til små badevige, vingårde småbyer i bjergene. Der er cirka 40 minutters kørsel til en af Mallorcas længste sandstrande, Es Trenc. Til storbyen Palma er der ca. 60 km. Bestil en udlejningsbil gennem os hjemmefra, så sparer du både tid og penge.

Udflugtstips

  • Palma de Mallorca med katedralen La Seu
  • Den idylliske bjergby Valldemossa
  • Katamaransejlads med barbecue

Bestil udflugterne allerede hjemmefra, så er du sikker på at der er plads. 

To ferier i én
Vil du have mest muligt ud af ferien, kan du vælge et rejsemål den første uge og et andet den anden uge. Måske vil du starte med en uge blandt tapasbarer og shoppingstrøg i Palma og afslutte med en uge på et resorthotel ved stranden. Vælg mellem flere end 15 rejsemål over hele Mallorca.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger