Cala Bona

Cala Bona på Mallorcas østkyst er en lille badeby med rustik charme, bygget omkring en fiskerihavn. På TUI Family Life er der Bamseklub, træningslektioner, restauranter og store poolområder. En fin strandpromenade fører til naborejsemålet Cala Millor. Læs mere

Cala Bona på Mallorcas østkyst er en lille badeby med rustik charme, bygget omkring en fiskerihavn. På TUI Family Life er der Bamseklub, træningslektioner, restauranter og store poolområder. En fin strandpromenade fører til naborejsemålet Cala Millor.

Rejser du med familien og vil have så meget som muligt ud af din Mallorcaferie, så er Cala Bona et godt valg. I rolige omgivelser ligger vores nye TUI Family Life med stort poolområde, sportsaktiviteter og masser af sjov for børn i alle aldre.

Stort poolområde med havudsigt
Ved det laguneformede poolområde kan du slappe af på skønne solsenge på græsplænen under palmerne. Herfra har du udsigt over havet, og du kan bestille snacks og drikkevarer i poolbaren. Børnepoolen har syv vandrutsjebaner, men der er selvfølgelig også rolige zoner til dem, der vil slappe af.

Yoga, vinbar og musik
Her findes alt fra yogaklasser til volleyballturneringer, fra spa-behandlinger til hård træning i fitnesslokalet. Ind imellem kan du spise og drikke god i vin- og tapasbaren, buffetrestauranten eller på tavernen. Om aftenen byder artister på shows fra den store scene. sjov for både store og små, og i bekvem afstand til værelset, når børnene bliver trætte.

Strand og forlystelser i Cala Millor
Når du vil bade fra en strand som afveklsing til poolområderne, tager du lokalbussen til stranden i Cala Millor (østkystens fineste strand). Du kan også komme til Cala Millor, hvis du følger strandpromenaden – den fungerer lige så godt til en joggingtur om morgenen eller en gåtur om aftenen. Udeserveringerne ligger tæt langs havet, og i Cala Millor er der endnu mere at vælge mellem, ikke mindst hvis du vil opleve nattelivet.

Vandre, cykle, snorkle
Cala Bona har en god beliggenhed for dem, der vil ud i naturen: vandre- og cykelstier er der masser af. Du kan også tage en tur til fredagsmarkedet i Son Servera. I badevigene langs østkysten er vandet krystalklart – perfekt til snorkling.

Udflugtstips

  • Dragegrotterne
  • Palma de Mallorca med katedralen La Seu
  • Ridning på hestefarmen Rancho Grande

Vi anbefaler, at du bestiller udflugterne hjemmefra, så er du sikker på at få plads.

Bestil udlejningsbil hjemmefra
Vil du opleve dine egne favoritsteder på Mallorca? Bestil en udlejningsbil og kør rundt blandt badevige, vingårde og småbyer i bjergene. Du sparer både tid og penge, hvis du bestiller udlejningsbilen hjemmefra gennem os.

To ferier i én
Vil du have det maksimale ud af ferien, kan du vælge et rejsemål den første uge og et andet den anden uge. Vælg mellem flere end 15 rejsemål over hele Mallorca.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger