Ca'n Pastilla

I den vidtstrakte Palmabugt rundt om Mallorcas hovedstad ligger strande og rejsemål tæt. I Ca'n Pastilla bor du i et hyggeligt miljø med badestrand, stort ferieudbud og den livlige storby Palma mindre end en halv times kørsel væk.  Læs mere

I den vidtstrakte Palmabugt rundt om Mallorcas hovedstad ligger strande og rejsemål tæt. I Ca'n Pastilla bor du i et hyggeligt miljø med badestrand, stort ferieudbud og den livlige storby Palma mindre end en halv times kørsel væk. 

Ca'n Pastilla har sin egen strand, men ligger også lige ved naborejsemålet Playa de Palma, der har en af øens længste og fineste sandstrande. Her er et ungdommeligt forlystelsesliv, mens Ca'n Pastilla mere byder på designede kaffebarer og butikker langs strandpromenader og gågader.

Udeliv og lækker indkvartering
I Ca'n Pastilla ligger en charmerende lille havn, og langs vandet er der masser af barer, restauranter og caféer. Her finder du for eksempel trendy Puro Beach – en strandklub der tilhører designhotellet Puro i Palma. Aftenlivet er ikke af den mest højlydte slags, men hvis du vil besøge klubber og diskoteker, ligger ikke bare Palma, men også den livlige naboby Arenal indenfor rækkevidde. 

Tæt på shopping og forlystelser i Palma
Du kommer nemt ind til Palma, da busserne kører ofte. Her myldrer det med små originale butikker, varehuse og mærkevarebutikker. Forlystelseslivet er lige så bredt, med tapasrestauranter, barer og klubber – både i den gamle bydels stræder og langs strandpromenaden Paseo Marítimo.

Udflugtstips

  • Vingårdstur med prøvesmagning
  • Bjergbyen Valldemossa og Appelsindalen
  • Katamaransejlads med barbecue

Bestil udflugterne eller køb billetter under fanebladet Min rejse, eller i TUI-appen.

Lej bil hjemmefra
Vil du opleve dine egne favoritsteder på Mallorca? Bestil en udlejningsbil og køre rundt blandt badevige, vingårde og små byer i bjergene. Lej en udlejningsbil hjemmefra, så sparer du både tid og penge.

To ferier i én
Vil du have det maksimale ud af ferien, kan du vælge et rejsemål den første uge og et andet den anden uge. Vælg mellem flere end 20 rejsemålet over hele Mallorca.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger