Alcúdia

Alcudia er Mallorcas førende sol- og baderejsemål. Ved den 14 kilometer lange sandstrand findes der restauranter, shopping og sportsaktiviteter. Det bedste valg til familier, der vil have mange valgmuligheder på hotellet, er TUI Family Life eller Blue Star. Men her er hoteller for enhver smag.  Læs mere

Alcudia er Mallorcas førende sol- og baderejsemål. Ved den 14 kilometer lange sandstrand findes der restauranter, shopping og sportsaktiviteter. Det bedste valg til familier, der vil have mange valgmuligheder på hotellet, er TUI Family Life eller Blue Star. Men her er hoteller for enhver smag. 

Den børnevenlige strand er både bred og lavvandet, og strandpromenaden strækker sig hele vejen til havnen Puerto de Alcudia. Du kan prøve forskellige former for vandsport og spille golf eller tennis. Her er lige så meget at vælge mellem, når det drejer sig om restauranter, shopping, musikbarer og klubber. 

Byliv og middelalderlig atmosfære
Alcudia består af flere bydele med egne midtpunkter, men folkelivet (og de bedste tapasrestauranter) ligger i de ældre dele nær havnen. Nogle kilometer ind i landet fra havnen ligger det historiske gamle Alcúdia indenfor en bymur fra 1300-tallet. Her er der både middelalderkirker, romerske ruiner og hyggelige stræder. Et par gange om ugen afholdes der marked her.

Find hotellet der passer til netop dig
TUI Family Life Alcudia Pins på den fine Playa de Muro-strand, har alt hvad en familie kan ønske sig. Stort poolområde, træningslektioner, børneklubber og Bamses svømmeskole. Vælger du et af Blue Star-hotellerne, har du adgang til vores fitness-app med træningsøvelser du kan foretage på egen hånd.

Læs mere om alle hotellerne længere nede.

Mallorca med udlejningsbil
Lej en bil og oplev østkystens små badevige, den fine naturstrand Es trenc og byerne i bjergene. Her kan du finde vingårde og små landsbyrestauranter med mad af lokale råvarer. Og det tager kun omkring en halv time via motorvejen til Palma, hvis du ønsker lidt bypuls. Eller tilbring en legedag i vandrutsjebanerne i Aqualand, måske efterfulgt af et besøg blandt delfiner og papegøjer i Marineland.

Udflugtstips

  • Storbyen Palma
  • Bjergbyen Valldemossa og Appelsindalen
  • Sørøvershow med middag
  • Ridetur og grillmiddag på en hestefarm

Bestil udflugterne hjemmefra, så er du sikker på at få plads. 

To ferier i én
Vil du have det maksimale ud af ferien, kan du vælge en uge på to forskellige rejsemål. For eksempel en uges byliv i Palma og en uge på TUI Family Life i Alcudia med store pools og aktiviteter. Vælg mellem mere end 15 rejsemål over hele Mallorca.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger