Puerto del Carmen

Puerto del Carmen er Lanzarotes største og mest mangfoldige ferieby. Med en lang strandpromenade, flere strande, restauranter, barer, butikker og strandcafeer. Midt på stranden ligger vores RIU-hotel med All Inclusive. Du kan også bo i familielejligheder eller i Villa med pool. Læs mere

Puerto del Carmen er Lanzarotes største og mest mangfoldige ferieby. Med en lang strandpromenade, flere strande, restauranter, barer, butikker og strandcafeer. Midt på stranden ligger vores RIU-hotel med All Inclusive. Du kan også bo i familielejligheder eller i Villa med pool.

En syv kilometer lang strandpromenade strækker sig gennem hele Puerto del Carmen. Den begynder i de ældste kvarterer ved havnen, passerer den farverige strand Playa Grande og fortsætter til sandstrandene Playa Pocillos og Matagorda.

Shopping og natteliv
Strandpromenaden er fyldt med småbutikker og restauranter med udeterrasser. I Puerto del Carmens shoppingcenter er der flere internationale butikskæder. Nattelivet byder på musikbarer med livemusik og klubber, der er åbne til langt ud på natten.

Restauranter i havnen
I det gamle havnekvarter er atmosfæren ekstra charmerende. Her er både førsteklasses fiskerestauranter og kanariske restauranter, hvor du kan spise specialiteter som gedeost, grøn og rød mojosauce, krydrede pølser og de rynkede kartofler papas arrugadas, med saltkrystaller på skralden.

Vulkanøen Lanzarote som helhed
Vulkaner og lavalandskaber gør, at Lanzarotes landskab ikke ligner noget andet. I nationalparken Timanfaya kan du ride på kamel til Montanas del Fuego (ildens bjerg) og spise kratergrillet kød på restaurant El Diablo.

Hvide huse i traditionel stil
Kunstneren Cesar Manrique har været stærkt medvirkende til, at Lanazarote skiller sig ud fra de andre Kanarieøer. Hans regler for arkitekturen har bevaret øens traditionelle stil, hvor hvide facader brydes af grønne, brune eller blå trædetaljer. Han satte også sit præg på seværdigheder som Jameos del Agua, en restaurant og koncertsal, der ligger ved en underjordisk sø i et system af lavagrotter. Vil du opleve han unikke hje, der i dag er et museum, skal du bestille ørundturen eller søndagsmarked i Teguise.

Udflugtstips

  • Ørundturen Lanzarotes juveler
  • Søndagsmarked i Teguise
  • Middag med kratergrillet kød
  • Katamarantur, dybhavsfiskeri og spa-pakke

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Bestil en udlejningsbil
Det er let at komme omkring med en udlejningsbil, afstandene er korte og vejene gode. Du kan allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger