Puerto del Carmen

Puerto del Carmen er Lanzarotes største og mest mangfoldige ferieby. Med en lang strandpromenade, flere strande, restauranter, barer, butikker og strandcafeer. Midt på stranden ligger vores RIU-hotel med All Inclusive. Læs mere

Puerto del Carmen er Lanzarotes største og mest mangfoldige ferieby. Med en lang strandpromenade, flere strande, restauranter, barer, butikker og strandcafeer. Midt på stranden ligger vores RIU-hotel med All Inclusive.

En syv kilometer lang strandpromenade strækker sig gennem hele Puerto del Carmen. Den begynder i de ældste kvarterer ved havnen, passerer den farverige strand Playa Grande og fortsætter til sandstrandene Playa Pocillos og Matagorda.

Shopping og natteliv
Strandpromenaden er fyldt med småbutikker og restauranter med udeterrasser. I Puerto del Carmens shoppingcenter er der flere internationale butikskæder. Nattelivet byder på musikbarer med livemusik og klubber, der holder åbent til langt ud på natten.

Restauranter i havnen
Der er meget charmerende i det gamle havnekvarter. Her findes både førsteklasses fiskerestauranter og kanariske restauranter, hvor du kan prøve specialiteter som gedeost, grøn og rød mojosauce, krydrede pølser og den rynkede kartoffel papas arrugadas med saltkrystaller på skallen.

Vulkanøen Lanzarote som helhed
Vulkaner og lavasletter gør, at Lanzarotes landskab ikke ligner noget andet. I nationalparken Timanfaya kan du ride kamel til Montañas del Fuego (ildens bjerg) og spise kratergrillet kød på restaurant El Diablo.

Hvide huse i traditionel stil
Kunstneren César Manriques har bidraget stærkt til, at Lanzarote adskiller sig fra de andre kanarieøer. Hans regler for arkitekturen har bevaret øens traditionelle stil, hvor hvide facader brydes af grønne, brune eller blå trædetaljer. Han satte også sit præg på seværdigheder som Jameos del Agua, en restaurant og koncertsal omkring en underjordiske sø i et system af lavagrotter. Du kan også opleve hans unikke hjem, der i dag er et museum.

Udflugtstips

  • Ørundtur
  • Søndagsmarkd i Teguise
  • Middag med kratergrillet kød
  • Katamarantur, dybhavsfiskeri og spa-pakke

Udflugterne er med engelsktalende guider og bestilles på rejsemålet.

Bestil en udlejningsbil
Det er nemt at komme omkring med en bil, afstandene er korte og vejene gode. Du kan allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage gennem os.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger