Playa Blanca

Playa Blanca er en fredelig ferieby længst mod syd på Lanzarote. Med fine strande, strandpromenade, restauranter, lystbådehavn og en afstressende stemning. Blandt vores hoteller er et TUI Family Life med Bamseklub, et Splash-hotel med eget vandland og et relaxhotel af højeste klasse. Læs mere

Playa Blanca er en fredelig ferieby længst mod syd på Lanzarote. Med fine strande, strandpromenade, restauranter, lystbådehavn og en afstressende stemning. Blandt vores hoteller er et TUI Family Life med Bamseklub, et Splash-hotel med eget vandland og et relaxhotel af højeste klasse.

Hele Playa Blanca bindes sammen af den lange, bilfri strandpromenade Avenida Maritima. Du kan gå fra butiksgaderne i centrum forbi hyggelige fiskerestauranter til de populære cafeer i lystbådehavnen Marina Rubicon.

Flere fine strande
Playa Dorada og Playa Flamingo er navnet på de to gyldne sandstrande i Playa Blanca. Ved den sidstnævnte ligger vores TUI Family Life. Stranden beskyttes af bølgebrydere, der skaber en lavvandet, børnevenlig vig. Der er cirka en halv times gang til de naturbeskyttede Papagayostrande lige øst for Playa Blanca.

Vulkanøen Lanzarote som helhed
Vulkaner og lavasletter giver Lanzarotes landskab en enestående profil. I nationalparken Timanfaya kan du ride på kamel til Montañas del Fuego ("ildens bjerg"), og spise kratergrillet kød på restaurant El Diablo.

Hvide huse i traditionel stil
Kunstneren César Manrique har ydet et stærkt bidrag til Lanzarotes særpræg. Hans regler for arkitekturen har bevaret øens traditionelle stil, hvor hvide facader brydes af grønne, brune eller blå trædetaljer. Han satte også sit præg på seværdigheder som Jameos del Agua, hvor en restaurant og en koncertsal er indrettet i et system af lavagrotter med en underjordisk sø.

Udflugtstips

  • Ørundturen Lanzarotes juveler
  • Bådtur for hele familien med badning og leg
  • Søndagsmarked i Teguise
  • Spa-pakke og ture med katamaran eller ubåd

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Bestil en udlejningsbil
Lanzarote er en lettilgængelig ø, hvis du vil se dig omkring. Afstandene er korte og vejene er gode. Du kan allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger