Playa Blanca

Playa Blanca er en fredelig ferieby længst mod syd på Lanzarote. Med fine strande, promenadestrøg, restauranter, yachthavn og en afstressende stemning. Blandt hotellerne er et Splash med eget vandland og et relaxhotel af højeste klasse. Læs mere

Playa Blanca er en fredelig ferieby længst mod syd på Lanzarote. Med fine strande, promenadestrøg, restauranter, yachthavn og en afstressende stemning. Blandt hotellerne er et Splash med eget vandland og et relaxhotel af højeste klasse.

Hele Playa Blanca bindes sammen af den lange bilfrie strandpromenade, Avenida Maritima. Du kan gå fra centrums butiksgader forbi hyggelige fiskerestauranter til de smarte cafeer i lystbådehavnen Marina Rubicon.

Flere fine strande
Playa Dorada og Playa Flamingo hedder de to gyldne sandstrande i Playa Blanca. Playa Flamingo beskyttes af bølgebrydere, der skaber en lavvandet, børnevenlig vig. På en halv times tid kan du gå ud til de smukke, naturfredede Papagayostrande lige øst for Playa Blanca.

Vulkanøen Lanzarote som helhed
Vulkaner og lavasletter gør, at Lanzarotes landskab ikke ligner noget andet. I nationalparken Timanfaya kan du ride kamel til Montañas del Fuego (ildens bjerg) og spise kratergrillet kød på restaurant El Diablo.

Hvide huse i traditionel stil
Kunstneren César Manriques har bidraget stærkt til, at Lanzarote adskiller sig fra de andre kanarieøer. Hans regler for arkitekturen har bevaret øens traditionelle stil, hvor hvide facader brydes af grønne, brune eller blå trædetaljer. Han satte også sit præg på seværdigheder som Jameos del Agua, en restaurant og koncertsal omkring en underjordiske sø i et system af lavagrotter. Har du lyst, kan du besøge hans unikke hjem, der i dag er et museum.

Udflugtstips

  • Ørundtur
  • Søndagsmarkd i Teguise
  • Middag med kratergrillet kød
  • Ture med katamaran eller båd

Udflugterne er med engelsktalende guider og bestilles på rejsemålet.

Bestil en udlejningsbil
Det er nemt at komme omkring med en bil, afstandene er korte og vejene gode. Du kan allerede hjemmefrabestille en udlejningsbil i en eller flere dage gennem os.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger