Lanzarote

På vulkanøen Lanzarote venter spændende seværdigheder, lange strande og behageligt ferieliv. Rid på kamel over lavabjerge, besøg en vinbodega på landet, prøv kite-surfing, tag en udlejningscykel til Papagayostrandene og spis skaldyr i en fiskerihavn. Blandt hotellerne findes TUI Family Life for både store og små familier, Splash med eget vandland og hoteller til dig, der rejser uden børn.. Læs mere

På vulkanøen Lanzarote venter spændende seværdigheder, lange strande og behageligt ferieliv. Rid på kamel over lavabjerge, besøg en vinbodega på landet, prøv kite-surfing, tag en udlejningscykel til Papagayostrandene og spis skaldyr i en fiskerihavn. Blandt hotellerne findes TUI Family Life for både store og små familier, Splash med eget vandland og hoteller til dig, der rejser uden børn..

Vulkaner og grotter
Vulkaner og lavasletter giver Lanzarotes landskab en unik profil. I nationalparken Timanfaya kan du ride kamel til Montanas del Fuego ("ildens bjerg") og spise kratergrillet kød på restaurant El Diablo. Kunstneren César Manrique skabte seværdigheder som grottesalene Jameos del Agua, og udstak regler for bevarelse af øens traditionelle stil.

Shopping, massage og golf
Mellem oplevelserne lever du et skønt ferieliv på nogle af Lanzarotes strandrejsemål. I de større byer er der mange shoppingggader, vandsport, spa-anlæg, restauranter og natteliv. Desuden har øen flere gode golfbaner. 

Vælg et rejsemål!
Under nedenstående links kan du læse mere om Lanzarotes strande, ferieudbud og bedste hoteller:

  • Playa Blanca – harmonisk og mellemstor by med TUI Family Life-hotel, hvor hele familien trives
  • Puerto del Carmen – større shoppingudvalg med mest natteliv
  • Costa Teguise – alsidig badeby med gode hoteller nær strand og golfbane
Vis mindre