Rejser til Lanzarote

På vulkanøen Lanzarote venter spændende seværdigheder, lange strande og et skønt ferieliv. Rid kamel over lavabjerge, opsøg en vinbodega på landet, prøv kitesurfing, lej en cykel og kør til Papagayostrandene og spis skaldyr i en fiskerihavn. Blandt hotellerne er et Splash med eget vandland og et hotel til dig, der rejser uden børn. Læs mere

På vulkanøen Lanzarote venter spændende seværdigheder, lange strande og et skønt ferieliv. Rid kamel over lavabjerge, opsøg en vinbodega på landet, prøv kitesurfing, lej en cykel og kør til Papagayostrandene og spis skaldyr i en fiskerihavn. Blandt hotellerne er et Splash med eget vandland og et hotel til dig, der rejser uden børn.

Vulkaner og grotter
Vulkaner og lavasletter giver Lanzarotes landskab en enestående profil. I nationalparken Timanfaya kan du ride kamel til Montañas del Fuego (ildens bjerg) og spise kratergrillet kød på restaurant El Diablo. Kunstneren César Manrique skabte seværdigheder om grottesalene Jamoes del Agua, og opsatte regler, der har bevaret øens traditionelle stil.

Shopping, massage og golf
Mellem oplevelserne lever du et skønt ferieliv i et af Lanzarotes strandrejsemål. I de større badebyer er der mange shoppinggader, vandsport, spa-anlæg, restauranter og natteliv. Desuden har øen flere gode golfbaner.

Lanzarote om sommeren
Vores rejser til Lanzarote sker med rutefly i sommersæsonen. Vi har ingen guider på rejsemålet, men du kan altid kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – både før og i løbet af rejsen. Udflugterne er med engelsktalende guider og bestilles på rejsemålet. Og vil du ikke tage til hotellet på egen hånd, kan du forudbestille transfer gennem os.

Vælg et rejsemål
Under følgende links kan du læse mere om Lanzarotes strande, ferieudvalg og bedste hoteller. 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger