Costa Teguise

Costa Teguise, lige nord for Lanzarotes største by Arrecife, er en populær badeby med småbutikker, tapasbarer, fiskerestauranter og flere fine strande. Golfbanen og de fine windsurfingmuligheder gør, at golfspillere og surfere trives ekstra godt. Blandt hotellerne er et femstjernet hotel og et familiehotel med fordelagtig All Inclusive. Læs mere

Costa Teguise, lige nord for Lanzarotes største by Arrecife, er en populær badeby med småbutikker, tapasbarer, fiskerestauranter og flere fine strande. Golfbanen og de fine windsurfingmuligheder gør, at golfspillere og surfere trives ekstra godt. Blandt hotellerne er et femstjernet hotel og et familiehotel med fordelagtig All Inclusive.

Torvet Pueblo Marinero er et charmerende mødested, hvor der er marked hver fredag. Den vindbeskyttede strand Playa Bastian er mest populær blandt børnefamilier, mens windsurferne foretrækker den åbne strand Playa Cucharas. På odden derimellem ligger den lille strand El Jablillo.

Tæt på byer og golfbane
Når du vil se dig omkring, tager det kun et kvarter med lokalbussen til Lanzarotes gamle hovedstad Teguise, med søndagsmarked og den store kirke midt på torvet. Og du er endnu tættere på øens hovedby Arrecife. Golfspillere har kun tre kilometer til klubben Golf Costa Terguise, der er en parkbane med palmer for foden af en vulkan.

Udflugtstips

  • Ørundturen Lanzarotes juveler
  • Søndagsmarked i Teguise
  • Middag med kratergrillet kød
  • Katamarantur, dybhavsfiskeri og spa-pakke

Vulkanøen Lanzarote som helhed
Vulkaner og lavasletter giver Lanzarotes landskab en enestående profil. I nationalparken Timanfaya kan du ride på kamel til Montañas del Fuego ("ildens bjerg"), og spise kratergrillet kød på restaurant El Diablo.

Hvide huse i traditionel stil
Kunstneren César Manrique har ydet et stærkt bidrag til Lanzarotes særpræg. Hans regler for arkitekturen har bevaret øens traditionelle stil, hvor hvide facader brydes af grønne, brune eller blå trædetaljer. Selv skabte han seværdigheder som Jameos del Agua, hvor en restaurant og en koncertsal er indrettet i et system af lavagrotter med en underjordisk sø.

Bestil en udlejningsbil
Lanzarote er en lettilgængelig ø, hvis du vil se dig omkring. Afstandene er korte og vejene er gode. Du kan allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage.


Vis mindre

Toplister & anbefalinger