Puerto de Mogán

Havnen i Puerto de Mogan er et populært område, hvor mennesker fra hele øen søger til. Fiskerbådene ligger side om side med yachter, og i nærheden frister bilfri stræder, kridhvide huse og klatrende bougainvillea. Vores Hotel Puerto de Mogan ligger i lystbådehavnen. Læs mere

Havnen i Puerto de Mogan er et populært område, hvor mennesker fra hele øen søger til. Fiskerbådene ligger side om side med yachter, og i nærheden frister bilfri stræder, kridhvide huse og klatrende bougainvillea. Vores Hotel Puerto de Mogan ligger i lystbådehavnen.

Hvis du slentrer ad strandpromenaden, kan du slå dig ned på en af de hyggelige caféer og nyde solnedgangen over et glas velkølet vin eller en cappucino. Der er rigeligt med gode restauranter, mange med vægt på fisk og skaldyr.

Strande og bådture
Den lille strand, der ligger nær Puerto de Mogáns centrum, er lavvandet og består af lyst, finkornet sand. Fra havnen udgår der bådture til andre naborejsemål som Puerto Rico, Anfi og Arguineguin.

Marked hver fredag

Du bør ikke gå glip af Puerto de Mogáns fredagsmarked. Så fyldes de to torve og havnepromenanden med handelsboder, der sælger alt fra kunsthåndarbejde til skindtasker og smykker.

Udflugtstips

  • Store ø-tur med marked og De tusinde palmers dal
  • En hel dag på en sejlkatamaran
  • En tur under havet med Yellow submarine

Lej en bil hjemmefra
Med en udlejningsbil er det nemt at komme til bjergbyer, golfbaner, vandrestier og den spændende storby Las Palmas. Motorvejens nye strækning fra Puerto de Mogan til Puerto Rico gør, at du nemt og hurtigt kommer til Las Palmas og lufthavnen. Du kan allerede i forbindelse med bestilling af rejsen bestille en bil i en eller flere dage.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger