Puerto de Mogán

Havnen i Puerto de Mogan er et populært område, hvor mennesker fra hele øen søger til. Fiskerbådene ligger side om side med yachter, og i nærheden frister bilfri stræder, kridhvide huse og klatrende bougainvillea. Du kan bo førsteklasses et stykke op i dalen eller på hotel Puerto de Mogan, der med sin beliggenhed i lystbådehavnen tilhører kategorien Tæt på det meste.Hvis du slentrer ad strandpromenaden, kan du slå dig ned på en af de hyggelige caféer og nyde solnedgangen over et glas velkølet vin eller en cappucino. Der er rigeligt med gode restauranter, mange med vægt på fisk og skaldyr. Læs mere

Havnen i Puerto de Mogan er et populært område, hvor mennesker fra hele øen søger til. Fiskerbådene ligger side om side med yachter, og i nærheden frister bilfri stræder, kridhvide huse og klatrende bougainvillea. Du kan bo førsteklasses et stykke op i dalen eller på hotel Puerto de Mogan, der med sin beliggenhed i lystbådehavnen tilhører kategorien Tæt på det meste.

Hvis du slentrer ad strandpromenaden, kan du slå dig ned på en af de hyggelige caféer og nyde solnedgangen over et glas velkølet vin eller en cappucino. Der er rigeligt med gode restauranter, mange med vægt på fisk og skaldyr.

Strande og bådture

Den lille strand, der ligger nær Puerto de Mogáns centrum, er lavvandet og består af lyst, finkornet sand. Fra havnen udgår der bådture til andre naborejsemål som Puerto Rico, Anfi og Arguineguin.

Marked hver fredag
Du bør ikke gå glip af Puerto de Mogáns fredagsmarked. Så fyldes de to torve og havnepromenanden med handelsboder, der sælger alt fra kunsthåndarbejde til skindtasker og smykker.

Udflugtstips

  • Kaffe og kanariske landskaber – kaffeplantager og charmerende byer
  • jeep- og kamelsafari
  • En tur under havet med Yellow submarine
Lej en bil hjemmefra
Med en udlejningsbil kommer du nemt til bjergbyer, golfbaner, vandparker og den spændende storby Las Palmas, som man nu kommer endnu nemmere til takket være motorvejens nye strækning fra Puerto de Mogan. Du kan allerede i forbindelse med bestilling af rejsen bestille en bil i en eller flere dage.
Vis mindre

Toplister & anbefalinger