Playa Taurito

Playa Taurito er et harmonisk strandrejsemål ved mundingen af en dal på det sydvestlige Gran Canaria. Her rejser flere og flere til takket være vores fine All Inclusive-hotel og det dejlige vandland. Vælg mellem et børnefrit hotel og et Splash-hotel, hvor der er gratis entré til vandparken. Læs mere

Playa Taurito er et harmonisk strandrejsemål ved mundingen af en dal på det sydvestlige Gran Canaria. Her rejser flere og flere til takket være vores fine All Inclusive-hotel og det dejlige vandland. Vælg mellem et børnefrit hotel og et Splash-hotel, hvor der er gratis entré til vandparken.

Playa Tauritos midtpunkt er vandparken Lago Oasis, med vandrutsjebaner, et stort havvandsbassin og terrasser med solstole. Lige ved siden af ligger stranden, med mørkt lavasand, restaurant og et dykkercenter, der arrangerer kurser og snorkeludflugter.

Træn blandt palmer
Lige ved vandparken er der en park med minigolfbane, tennisbaner og multicourts til andre former for boldsport. Langs parkens stier er der også enkle træningsredskaber til dig, der måske vil variere en joggingtur med lidt styrketræning under palmerne.

Tæt på større nabobyer
Her er en del småbutikker og restauranter, men intet større udvalg. Vil du have mere gang i den, er der kun nogle kilometer til den idylliske havneby Puerto de Mogan, der er kendt for sit fredagsmarked og som udgangspunkt for bådture langs kysten. Og i den modsatte retning er der ni kilometer til det større rejsemål Puerto Rico.

Udflugtstips

  • En hel dag i dyreparken Palmitos Park
  • Aloe vera og oliven – besøg på økologiske gårde med smagsprøver

Lej en bil hjemmefra
Med en udlejningsbil kommer du nemt til alt fra bjergenes vandrestier til golfbaner og små charmerende byer. Du kan allerede i forbindelse med bestilling af rejsen bestille en bil i en eller flere dage.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger