Las Palmas

Las Palmas er Gran Canarias og hele den kanariske øverdens mest farverige by. En moderne latinsk metropol med trendy barer, spændende restauranter og det seneste inden for mode og design. Men også med charmerende ældre dele. Du bor med den bedste beliggenhed ved strandpromenaden. Læs mere

Las Palmas er Gran Canarias og hele den kanariske øverdens mest farverige by. En moderne latinsk metropol med trendy barer, spændende restauranter og det seneste inden for mode og design. Men også med charmerende ældre dele. Du bor med den bedste beliggenhed ved strandpromenaden.

Langs hele den centrale del af Las Palmas løber den tre kilometer lange, gyldne sandstrand Las Canteras, omkranset af en strandpromenade. Her mødes både turister og lokale for at sole, bade, vandre eller jogge langs stranden.

Forlystelser og seværdigheder
Når solen går ned vågner et nyt Las Palmas. Barer, restauranter og klubber er der masser af over det hele, for eksempel i Terazza Sotavento ved den nye lystbådehavn. I Vegueta - den ældste bydel - ligger trendy restauranter, katedralen Santa Ana og det Moderne museum.

Alsidig shopping
I distriktet Triana finder du shoppingstrøg med designbutikker og antikviteter. Også på Mesa y Lopez er der mange mærkevarebutikker, samt varehuset El Corte Inglés.

Bo med den bedste beliggenhed
Vores firestjernede hotel Reina Isabel ligger lige ved Las Canterasstranden, med faciliteter som spa, fitness, tagpool og gratis solsenge på stranden. 

Lej en bil hjemmefra
Med en udlejningsbil kommer du nemt til bjergbyer, golfbaner, vandparker og badebyer på sydkysten. Du kan allerede i forbindelse med bestilling af rejsen bestille en bil i en eller flere dage.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger