Las Meloneras

Moderne, elegant og velordnet. Det er kendetegnene for Las Meloneras på Gran Canarias solsikre sydkyst. Strandpromenaden strækker sig hele vejen langs havet til fyrtårnet ved Maspalomas sandklitter, og omkranses af trendy restauranter, barer og cafeer.  Læs mere

Moderne, elegant og velordnet. Det er kendetegnene for Las Meloneras på Gran Canarias solsikre sydkyst. Strandpromenaden strækker sig hele vejen langs havet til fyrtårnet ved Maspalomas sandklitter, og omkranses af trendy restauranter, barer og cafeer. 

I Las Meloneras bor du midt i det begreb "de nye Kanarieøer" står for. Det vil sige moderne design, spahoteller, gourmetrestauranter og mærkevareshopping. Næsten alt er bygget indenfor de seneste 10-15 år.

Shopping og sandstrande
Både langs strandpromenaden og i shoppingcentret Varadero finder du butikker med det nyeste indenfor mode, sko, smykker og indretning. Forlystelseslivet er ganske roligt med et par natklubber og et casino. I gåafstand ligger både Melonerasstranden af lavasand og den lyse Maspalomasstrand med sine sandklitter.

Golf
Hvis du tager til Gran Canaria for at spille golf er det her den perfekte base, to af de bedste baner ligger i Las Meloneras og Maspalomas.

Udflugtstips

  • Dagtur med katamaran
  • Kaffe og kanariske landskaber – kaffedyrkning og charmerende byer
  • Guidet bjergvandring

Du kan betille udflugterne hjemmefra to måneder inden afrejsen.

Forudbestil bil 
Med en udlejningsbil kommer du nemt til bjergbyer, golfbaner, vandparker og storbyen Las Palmas. Du kan allerede i forbindelse med bestilling af rejsen bestille en bil i en eller flere dage.

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger