Krydstogter fra Gran Canaria med Thomson Majesty

Et krydstogt fra Gran Canaria er perfekt for dig, der vil have meget ud af ferien. Ombord på Thomson Majesty slapper du af på soldækket, spiser gourmetmiddage, går i spa og ser aftenshows. Du går i land på blomsterøen Madeira og kanarieøer som Tenerife og grønne La Palma. Vælg mellem Marokkos myldrende bazarer og den hemmelige lille canarieø El Hierro. Læs mere

Et krydstogt fra Gran Canaria er perfekt for dig, der vil have meget ud af ferien. Ombord på Thomson Majesty slapper du af på soldækket, spiser gourmetmiddage, går i spa og ser aftenshows. Du går i land på blomsterøen Madeira og kanarieøer som Tenerife og grønne La Palma. Vælg mellem Marokkos myldrende bazarer og den hemmelige lille canarieø El Hierro.

Overvejer du en ferie på Kanarieøerne i år? Vores krydstogt med Thomson Majesty tager dig med til botaniske haver, vandrestier og charmerende kanarisk gadeliv. Samtidig slapper du af ombord på et mellemstort krydstogtskib med pools, restauranter og underholdning. Det meste indgår i prisen.

Afslappende atmosfære
Thomson Majesty er et klassisk mellemklasseskib med en mere uformel indstilling til livet ombord end på mange andre krydstogtskibe. Atmosfæren er afslappet og gæsterne er for det meste britiske.

Spa-afdeling og shows
Mellem besøgene i land lever du et skønt krydstogtsliv ombord. Du kan bestille helse- og skønhedsbehandlinger, gå i gym eller more dig med det du har lyst til. Skibets elleve dæk rummer blandt andet soldæk med pool, helsecenter og skønhedssalon i to plan, gym med havudsigt, casino, barer, natklub og et scene til aftenens shows. Nogle gange er der dækparty med liveband.

Bistro og gourmetrestaurant
Du kan vælge mellem fem restauranter, hvor de tre serverer mad fra varierende à la carte-menuer. Buffeterne er store, og i Café Royale kan du sidde og spise ude på dækket.

Det meste indgår
På krydstogtet indgår helpension med op til fem måltider om dagen (ekskl. drikkevarer). Uden ekstra betaling får du adgang til sportsaktiviteter, gym, sauna og aftenens shows i Jubilee Lounge. Ja, til og med drikkepenge indgår i den pris du betaler for rejsen.

Udflugter, strande og pools
Stort set hver morgen anløber skibet en ny havn. Så har du tre valgmuligheder: Bestil en hel- eller halvdagsudflugt, shop og gå rundt på egen hånd i havnebyen eller bliv ombord for at nyde en spa-behandling og slappe af ved poolen. Valget er dit!

Kombiner med sol og badning
Du kan også kombinere krydstogtet med en skøn sol- og badeuge i land. Du kan i så fald frit vælge rejsemål og hotel blandt TUIs store udvalg på Gran Canaria.

Tre forskellige ruter
Afhængig af datoen er der tre forskellige ruter med Thomson Majesty. Alle indeholder en hel dag på havet, hvor du kan sole, bade, træne og nyde alt ombord. Mere information om ruterne finder du længere nede på siden.

La Palma, Madeira og Tenerife
Vandrestiernes ø La Palma, tropisk blomstrende Madeira og bazarkvarterer i Marokko. Kombineret med kunst og kultur i Santa Cruz de Tenerife.

Madeira, El Hierro og La Gomera
Fire kanarieøer og et blomsterparadis. Gadeliv og vinbarer i Funchal, derefter strandstop på kanariske øer med grøn natur.

Marokko, Madeira og Lanzarote
Blomster, vandreture, vulkaner og vidstrakte strande i én og samme rejse.

Vis mindre