Rejser til Arguineguin

Arguineguín er et rejsemål, hvor du hurtigt ryger ned i tempo, og er tæt på en hel del restauranter, småbutikker og smukke vandrestier langs havet. Klimaet er blandt øens bedste, og med os kan du bo i lejlighed midt i byen. Læs mere

Arguineguín er et rejsemål, hvor du hurtigt ryger ned i tempo, og er tæt på en hel del restauranter, småbutikker og smukke vandrestier langs havet. Klimaet er blandt øens bedste, og med os kan du bo i lejlighed midt i byen.

I den beskyttede havn i Arguineguin ligger fiskerbådene tæt. Lige ved siden af ligger de mest charmerende kvarterer, hvor lokalbefolkningen og besøgende mødes på restauranter med en hyggelig atmosfære og kanariske specialiteter - ikke mindst friske fisk.

Marked og shoppingcenter
Hver tirsdag formiddag kan du besøge Arguineguíns marked. Ved hovedgaden ligger shoppingcentret La Marea med både mærkevaretøj, sko og spanske delikatesser. 

Flere strande
I gamle Arguineguin er der små lavastrande, hvor man absolut kan tage en dukkert, men det er få der ligger og soler hele dagen. En halv kilometer vestpå ligger den større strand i Patalavaca, og yderligere en kilometer borte ligger den fine Anfistrand med lyst sand, der er importeret fra Bahamas.

Lej en bil hjemmefra
Med en udlejningsbil kommer du nemt til bjergbyer, golfbaner, vandparker og den spændende storby Las Palmas. Du kan allerede i forbindelse med bestilling af rejsen bestille en bil i en eller flere dage.

Udflugtstips

  • En hel dag i dyreparken Palmitos Park
  • Øtur med marked og De tusinde palmers dal
  • Jeep- og kamelsafari
  • Gran Canarias smagsoplevelser, med fokus på lokaldyrket og vin

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger