Amadores

Stranden i Amadores er blandt Gran Canarias fineste. Med sit lyse sand er den blevet anlagt i en beskyttet bugt, dejlig børnevenlig og med god plads til alle. Selve rejsemålet er et skønt og afslappende sted med hoteller for enhver smag, blandt andet med lejligheder til familier. Læs mere

Stranden i Amadores er blandt Gran Canarias fineste. Med sit lyse sand er den blevet anlagt i en beskyttet bugt, dejlig børnevenlig og med god plads til alle. Selve rejsemålet er et skønt og afslappende sted med hoteller for enhver smag, blandt andet med lejligheder til familier.

Lille Amadores ligger nedenfor bjergene på det sydvestlige Gran Canaria, med gåafstand til den betydeligt større by Puerto Rico. Ved stranden er der cafeer, restauranter og barer med udeserveringer. 

Promenade til Puerto Rico
Med lokalbus eller taxi kommer du hurtigt til Puerto Ricos shopping og forlystelser. Men det er mere hyggeligt at gå. Den stenbelagte gangsti går langs klippekanten ovenfor havet, med en suveræn udsigt. I et roligt tempo tager det cirka 20 minutter, og der er ramper til klapvogne og kørestole.

Hoteller og lejligheder
Vælg mellem lejlighedshoteller, hvor der er plads til hele familien og skønne beach club-hoteller med loungesofaer og spa.

Forudbetil bil hjemmefra
Med en udlejningsbil kommer du nemt til bjergbyer, golfbaner, vandparker og den spændende storby Las Palmas. Du kan allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage

Udflugtstips
  • En hel dag i dyreparken Palmitos Park
  • Aloe vera og oliven – besøg på økologiske gårde med smagsprøver
  • Guidet bjergvandring
  • Jeep- og kamelsafari

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger