Spanien

Maden, klimaet og vores dejlige hoteller til familier og par – der er meget der taler for TUIs Spanien. Her finder du rejser til store feriemagneter som Mallorca og Gran Canaria, men også til mindre øer som Menorca. Nyhed: Costa de la Luz med skønne og lange strande ved Atlanten.  Læs mere

Maden, klimaet og vores dejlige hoteller til familier og par – der er meget der taler for TUIs Spanien. Her finder du rejser til store feriemagneter som Mallorca og Gran Canaria, men også til mindre øer som Menorca. Nyhed: Costa de la Luz med skønne og lange strande ved Atlanten. 

Den fuldendte ferieø Mallorca har endnu mere at byde på for solhungrende familier. Her findes flere TUI Family Life og flere Blue Star-hoteller for alle aldre. Rejser du uden børn findes der alt fra unikke hoteller i bjergbyerne til træningshoteller og luksuriøse spa-hoteller direkte ved stranden. Se også nærmere på parhotellerne TUI Sensimar og de populære Riu-hoteller.

Sommerens nyhed, Costa de la Luz, er spaniernes egen favoritkyst med lange sandstrand, småbyer og restauranter med fisk- og skaldyr på menuen. Og vi tilbyder endnu mere på det spanske fastland: Costa del Sol med den hyggelige by Nerja. Og storbyer som Barcelona og Madrid.

Vores krydstogter i Middelhavet udgår fra Mallorca og sejler dig til steder som Toscana, Franske Riviera, Sevilla og Korsika.

Ibiza kan du danse til verdensberømte dj's, men også bade ved halvtreds strande, gå rundt i charmerende Ibiza by og bo på gode koncepthoteller.

Den grønne ø Menorca byder på krystalklart vand, smukke vige og uberørt natur du kan cykle i. Vælg hoteller fra familiernes TUI Family Life til hoteller med en voksen smag.

Kanarieøerne frister stadig flere om sommeren. Storfavoritten Gran Canaria udvikler sig konstant med nye shoppinggader og restauranter. Tenerife, Lanzarote og Fuertenvetura er andre øer du kan tage til i sommer.

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger