Jandia

Jandia på sydkysten har øens længste strande. TUI matcher med hoteller i topklasse. Her kan du tilbringe din ferie med stort set hvad du har lyst til – god mad, sportsaktiviteter, spabehandlinger og skøn afslapning ved store poolområder. Læs mere

Jandia på sydkysten har øens længste strande. TUI matcher med hoteller i topklasse. Her kan du tilbringe din ferie med stort set hvad du har lyst til – god mad, sportsaktiviteter, spabehandlinger og skøn afslapning ved store poolområder.

På Jandiahalvøen længst mod syd på Fuerteventura, ligger der en 30 km lang sandstrand af caribisk type. Playa de Sotavento er lavvandet og har krystalklart vand. Nærmere begrebet uberørt paradisstrand kan man næppe komme.

Jandia og Morro Jable
Langs Jandias hovedgade, mellem stranden og hotellerne, ligger en hel del restauranter, pub'er og butikker. Og i fiskerlejet Morro Jable, som du kan gå til, er der nogle gode fiske- og skaldyrsrestauranter. For selv om du har alt, hvad du har brug for (og lidt til) på hotellet, så er det sjovt at opleve noget andet af øen.

Hoteller til træning og luksuriøs afslapning
Vores TUI Sensimar-hoteller er rigtige voksenhoteller med skøn stemning – og perfekt beliggenhed direkte på stranden. Ønsker du en ferie med fokus på træning og god (og sund) mad, skal du vælge Robinson Club-konceptet.

Vil du se mere af øen kan du leje en bil og tage rundt på egen hånd. Det gør du nemmest ved at bestille en af vores bilpakker på 3-7 dage hjemmefra. På rejsemålet kan du leje cykler og tage på udflugter, eller leje et bræt og tage lektioner i wind- eller kitesurfing.

Udflugtstips

  • Mountanbiketur på Jandiahalvøen
  • Sejl katamaran
  • Foretag et prøvedyk
  • Kør til den idylliske hvide by Pajara

Udflugterne er med engelsketalende guider og bestilles på rejsemålet.

Fuerteventura
Fuerteventura er strandenes ø, de breder sig ud rundt om så godt som hele øen – med lyst, finkornet sand. Landskabet adskiller sig fra de andre Kanarieøer ved at være mere ørkenagtigt og åbent, her findes ingen skove. Selv om Fuerteventura er den andenstørste af de kanariske øer er turismen ikke nær så markant som på naboøerne. Desuden er klimaet tørt og forholdsvis solsikkert, ofte med en skøn brise.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger