Rejser til Fuerteventura

Fuerteventura har ikke kun Kanarieøernes længste strande. Øen er også perfekt til dig, der vil cykle, løbe, surfe eller dyrke zumba. Mange af hotellerne er små ferieverdener, hvor du kan slappe af eller træne – eller gøre begge dele. Vi har familiehoteller og hoteller til voksne direkte ved strandene, på flere af dem kan du vælge All Inclusive. Læs mere

Fuerteventura har ikke kun Kanarieøernes længste strande. Øen er også perfekt til dig, der vil cykle, løbe, surfe eller dyrke zumba. Mange af hotellerne er små ferieverdener, hvor du kan slappe af eller træne – eller gøre begge dele. Vi har familiehoteller og hoteller til voksne direkte ved strandene, på flere af dem kan du vælge All Inclusive.

Hav og sandklitter
Uanset hvilken retning du kigger i på Fuerteventura, ser du lyse sandstrande, der strækker så langt øjet rækker, Landskabet er åbent og temmelig vildt, visse steder ørkenagtigt med bølgende sandklitter. Der blæser ofte en frisk vind på denne solsikre Kanarieø. Og selv om den er den andenstørste i øgruppen, mærker man ikke nævneværdigt meget til turismen.

Træningslektioner og poolferie
De, der vil være aktive, kan vælge mellem windsurfing, kitesurfing, snorkling og stand up paddle. Bliver du på land er der mountainbikes, golf og beachvolley. Desuden har vores hotelkoncepter Robinson og Magic Life et nærmest ubegrænset udvalg af træningsformer. Skønne dage ved relaxpoolen, fiske- og skaldyrsmiddage og afslapning under en parasol med en god bog, hører også til en skøn ferie på Fuerteventura.

Vælg et rejsemål
Under nedenstående links kan du læse mere om Fuerteventuras strande og bedste hoteller

  • Corralejo – spansk landsbyatmosfære og surferstrande
  • Jandia – en 30 km lang strand og flere resorthoteller med træningsmuligheder
  • Costa Caleta – fin strand i en vindbeskyttet bugt, nær to golfbaner

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger