Andalusien

Andalusien er for mange det samme som Costa del Sol, kysten der i mere end 50 år har været et af Europas mest populære rejsemål. Men Andalusien er meget mere end badebyer, sandstrande og golf. Her er små hvide byer og større byer som Malaga og Sevilla, imponerende høje bjerge og en storslået natur. Samt et solsikkert klima, der indbyder til besøg hele året. Læs mere

Andalusien er for mange det samme som Costa del Sol, kysten der i mere end 50 år har været et af Europas mest populære rejsemål. Men Andalusien er meget mere end badebyer, sandstrande og golf. Her er små hvide byer og større byer som Malaga og Sevilla, imponerende høje bjerge og en storslået natur. Samt et solsikkert klima, der indbyder til besøg hele året.

Europas bedste klima
Andalusien er arealmæssigt cirka to gange så stort som Danmark. Hele kysten, fra Costa de la Luz ved grænsen mod Portugal til det østlige Almeria, er 812 km lang og tilbyder nogle af Spaniens fineste strande. Desuden betragtes klimaet som det bedste i Europa.

Høje bjerge og to have
Den autonome region Andalusien ligger mod syd på den Iberiske halvø, og har kyst mod to have – Middelhavet og Atlanterhavet. Indlandet i vest er relativt fladt, mens den østlige del, på Middelhavssiden, er kuperet med høje bjergkæder og bjergtoppe der nærmer sig 3.000 meters højde. Størst er Sierra Nevada med hovedstaden Granada.

Vælg et rejsemål
Under nedenstående links kan du læse om vores rejsemål og hoteller

  • Torremolinos – den første badeby på Costa del Sol
  • Nerja – en af Andalusiens mest charmerende småbyer
  • Playa Granada – tennis og golf for foden af Sierra Nevada.

Fly og vores service
Du flyver med rutefly til Andalusien. Rejsen er på egen hånd, men du kan altid nå vores guider via TUI-appen, sms, mail eller telefon. Får du brug for hjælp på selve rejsemålet, kommer en af vores engelsktalende kolleger til dit hotel. Læs mere under fanebladet Hotelfakta i hotelpræsentationerne.

Vis mindre