Portugal

Oplev et af Europas mest afvekslende og indbydende ferielande. Portugal er en fuldtræffer, uanset om du ønsker lange sandstrande, blomstrende natur, charmerende byer eller kulinariske oplevelser. Desuden får du stadig meget for pengene i Portugal. Nyhed! Algarvekysten – brede strande, appelsinplantager og rygende hot piri piri-kylling. Læs mere

Oplev et af Europas mest afvekslende og indbydende ferielande. Portugal er en fuldtræffer, uanset om du ønsker lange sandstrande, blomstrende natur, charmerende byer eller kulinariske oplevelser. Desuden får du stadig meget for pengene i Portugal. Nyhed! Algarvekysten – brede strande, appelsinplantager og rygende hot piri piri-kylling.

Oplevelser hele året
Portugal er lille arealmæssigt, men som turistland har det vokset sig større – takket være klimaet, strandene, vinene, naturen og serværdighederne. Den grønne ø Madeira er et eldorado for alle, der holder af vandreture, vinbarer og brostensstræder. Til sol- og baderejser i sommerhalvåret er det Algarvekysten, der er Portugals riviera.

Mangfoldige Algarve
Algarve ligger i det sydlige Portugal og byder på en perlerække af badebyer, lange gyldne sandstrande og charmerende landsbyer. Samtidig er det et naturskønt område, hvor smukke sandstensklipper rejser sig langs den blå Atlanterhavskyst, og indlandet byder på mange vingårde, appelsinplantager og olivenlunde.

Ferie efter din egen smag
Vi har fundet de bedste rejsemål og hoteller på Algarvekysten, så du kan finde netop det der passer bedst til dig – uanset om du er til store, tempofyldte rejsemål eller romantiske byer. Og uanset om du vil bo på familievenlige resorts, træningsholler eller børnefrie hoteller for voksne.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger