Portugal

Rejs til Portugal og den tropisk grønne ø Madeira, med udsigter der får dig til at tabe pusten. Du kan følge med på vandreture eller tage på udflugter til øens smukkeste steder. I hyggelige Funchal får du en dosis storby med mange gode restauranter og barer. Læs mere

Rejs til Portugal og den tropisk grønne ø Madeira, med udsigter der får dig til at tabe pusten. Du kan følge med på vandreture eller tage på udflugter til øens smukkeste steder. I hyggelige Funchal får du en dosis storby med mange gode restauranter og barer.

Madeira ligger i Atlanterhavet, 1.000 km vest for Portugals fastland. Eventyrslystne familier kan tage på delfinsafari, og de der vil prøve noget heftigt, kan prøve canyoning ned af bjergene. På øen er der flere golfbaner til dig, der hellere vil slappe af og nyde roen. Er du til shopping, kan vi give dig tips til de bedste steder at købe sko og tasker i Funchal.

Vi tilbyder alt fra familiehoteller med opvarmede pools til luksuriøse hoteller i Funchal, Canico do Baixo og Santana. Du kan rejse til Madeira fra september til maj. Vi arrangerer levadavandringer og udflugter til bondens marked. Det er også nemt at leje en bil og udforske øen på egen hånd.

 

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger