Algarve

Algarve er Portugals riviera med en perlerække af badebyer, lange gyldne sandstrande og charmerende landsbyer. Samtidig er det et naturskønt område, hvor smukke sandstensklipper rejser sig langs det blå Atlanterhav. Og indlandet byder på mange vingårde, appelsinplantager og olivenlunde. Læs mere

Algarve er Portugals riviera med en perlerække af badebyer, lange gyldne sandstrande og charmerende landsbyer. Samtidig er det et naturskønt område, hvor smukke sandstensklipper rejser sig langs det blå Atlanterhav. Og indlandet byder på mange vingårde, appelsinplantager og olivenlunde.

Masser at vælge mellem
Lige siden 1960'erne har Algarvekysten tiltrukket besøgende fra hele Europa. Derfor finder du også alt til et afvekslende og småluksuriøst ferieliv på Algarve – golfbaner, elegante hoteller, kulturudflugter, bådture, velholdte strande, skaldyrsrestauranter, shopping og natteliv.

Solsikkert og fyldt med indtryk
Algarve er Portugals sydligste provins og har 3.000 solskinstimer om året, hvilket er mere end både den Franske Riviera og Mallorca kan prale med. Det var fra disse byer, at legendariske eventyrer som Henrik Søfareren og Vasco da Gama, sejlede ud på deres opdagelsesrejser. Der er en fin udflugt til den lille by Sagres på det europæiske fastlands sydvestligste punkt, hvor Henrik Søfarerens borg og søfartsskol er blandt seværdighederne.

Vælg et rejsemål
Under nedenstående links kan du læse mere om vores rejsemål og hoteller

  • Albufeira – kystens største rejsemål, hvor ingen keder sig
  • Lagos – Meget charmerende badeby med gamle kvarterer og skønne restauranter
  • Alvor – fredelig by med et tilpas udbud af det hele, og en pragtfuld strand
  • Tavira – charmerende lille by med vores Robinson-hotel til sport, helse og afslapning. Tæt på to golfbaner.
  • Armação de Pêrea – fiskerby og badeby på samme tid.
Vis mindre

Toplister & anbefalinger