Tri Trang Beach

Tri Trang Beach er ikke en badeby, men nogle fine hoteller på det beskyttede næs indenfor Phukets vestligste odde. Her bor du på et af øens bedste resorthoteller, og ønsker du at der skal ske lidt mere, er det nemt at tage ind til Patong. I vinterhalvåret tager vi dig hertil med nonstopfly på kun lidt over ti timer.  Læs mere

Tri Trang Beach er ikke en badeby, men nogle fine hoteller på det beskyttede næs indenfor Phukets vestligste odde. Her bor du på et af øens bedste resorthoteller, og ønsker du at der skal ske lidt mere, er det nemt at tage ind til Patong. I vinterhalvåret tager vi dig hertil med nonstopfly på kun lidt over ti timer. 

Hotellet Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach tilhører i vintersæsonen vores koncept Blue Star, hvilke blandt andet betyder, at børnene møder Bamse samt at vores nordiske serviceværter arrangerer aktiviteter for både store og små

Hotellet der har det meste
Uanset hvornår på året du kommer hertil, kan du benyttes alle hotellets øvrige faciliteter. De tre store pools er sammenkædet af kanaler i frodige omgivelser. Du kan vælge mellem flere gode restauranter og barer. På hotelområdet er der også tennisbane, fitness, boblepool, butikker og et af Phukets bedste spa-anlæg.

To strande
Lige neden for poolområdet er der en lille strand med koralbund, omgivet af palmefyldte skråninger. Tidevandet er markant og stranden er svær at bade fra ved ebbe, men perfekt til svømmeture og snorkling ved højvande, når bundens levende koraller får det til at ligne et gigantisk akvarium. En 300 m lang sti fører til den noget større strand Tri Trang Beach, hvor sandet er silkeblødt og strandrestaurantrerne ligger omgivet af palmer.

Shopping i Patong
Når du længes efter shopping, forlystelser og folkeliv er der kun nogle kilometer til Patong Beach. Her finder du et nærmest ubegrænset udbud af mode- og souvenirbutikker, restauranter, barer og natteliv. Det er billigt at tage dertil med en taxi og hotellet tilbyder også gartis busser dertil nogle gange om dagen.

Udflugtstips

  •  
  • Bådudflugt til Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-øerne
  • Dykning og snorkling for nybegyndere og erfarne
  • Jungletrekking med kanosejlads
  • Cykling på Koh Yao Noi

Direkte fly om vinteren
I perioden hvor de fleste vil rejse til Thailand, har vi charterfly direkte fra København. Du kommer hertil uden mellemlandinger på mellem ti og elleve timer. I sommerhalvåret rejser du med Thai Airways til Bangkok og derfra videre med indenrigsfly (cirka 1 time) til Phuket. Som en ekstra bonus kan uden omkostninger udskifte rejsens to sidste nætter med to overnatninger i Bangkok.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger