Tri Trang Beach

Tri Trang Beach er ikke en badebyl, men nogle fine resorthoteller på det beskyttede næs indenfor Phukets vestligste odde, lige syd for Patongbugten. Med TUI bor du på et af Phukets bedste hoteller. Du flyver med Thai Airways via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad. Læs mere

Tri Trang Beach er ikke en badebyl, men nogle fine resorthoteller på det beskyttede næs indenfor Phukets vestligste odde, lige syd for Patongbugten. Med TUI bor du på et af Phukets bedste hoteller. Du flyver med Thai Airways via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad.

Ved Tri Trang Beach bor du på Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach der er blevet en stor succes blandt både børnefamilier og andre. De tre store pools er sammenkædet af kanaler i frodige omgivelser. Du kan vælge mellem flere gode restauranter og barer. På området er der også tennisbane, fitness, boblepool, butikker og et af Phukets bedste spa-anlæg.

To strande
Lige neden for poolområdet er der en lille strand med koralbund, omgivet af palmefyldte skråninger. Tidevandet er markant og stranden er svær at bade fra ved ebbe, men perfekt til svømmeture og snorkling ved flod, når det krystalklare vand og bundens levende koraller får det til at ligne et gigantisk akvarium. En 300 m lang sti fører til den noget større strand Tri Trang Beach, hvor sandet er silkeblødt og strandrestaurantrerne ligger omgivet af palmer.

Bølger og strømforhold
Om sommeren kan bølger og understrøm forårsage badeforbud ved flere af Phukets strande. Vær derfor forberedt på, at stranden mest kan benyttes til gåture, men at du bader i hotelpoolen.

Gratis busser til Patong
Når du længes efter shopping, forlystelser og folkeliv kan du tage hotellets gratis bus til farverige Patong Beach, der ligger fire kilometer fra hotellet. Her finder du et nærmest ubegrænset udbud af mode- og souvenirbutikker, restauranter, barer og natteliv.

Paradisstrande, golf og regnskov
Det er nemt at finde på noget at foretage sig i ferien. Du kan for eksempel leje en longtailbåd og tage ud til andre strande og øer, vandre i frodig regnskov, dykke i turkist vand, spille golf, gå i spa eller tage et madlavningskursus.

Udflugtstips

  • Bådudflugt Phi Phi-øerne
  • Kanosejlads blandt grotter og laguner

To nætter i Bangkok
Du flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok og fortsætter til Phuket med indenrigsfly (ca. 1 timen). Du kan afslutte rejsen med et par dage i Bangkok, da du uden omkostninger kan udskifte de to sidste overnatninger på Phuket med to nætter i Bangkok.

Regnbyger, solskin og lavere prisniveau
Flere og flere vælger at rejse til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte tropiske regnbyger er noget større i sommerhalvåret, så skinner solen oftest, og her er lige varmt og skønt hele året. Desuden er både tempoet og prisniveauet laverede end i højsæsonen. Og faktum er, at når TUI beder sine gæster om at vurdere Thailandsoplevelsen, er tallene højest om sommeren.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger