Kata Beach

Kata Beach hører til Phukets bedste og mest børnevenlige strande. Her er mange restauranter og aktiviteter at vælge mellem. Blandt vores hoteller finder du både familievenlige lejligheder og hoteller nær begivenhedernes centrum. I vinterhalvåret tager vi dig hertil med nonstopfly på kun lidt over ti timer. Læs mere

Kata Beach hører til Phukets bedste og mest børnevenlige strande. Her er mange restauranter og aktiviteter at vælge mellem. Blandt vores hoteller finder du både familievenlige lejligheder og hoteller nær begivenhedernes centrum. I vinterhalvåret tager vi dig hertil med nonstopfly på kun lidt over ti timer.

Vandet er klart og den lyse sandstrand er lavvandet. Her er det let at krydre ferien med mange slags oplevelser. Du kan tage med en longtailbåd ud til andre strande og øer, vandre i frodig regnskov, dykke i turkist vand, spille golf eller gå i spa.

Restauranter og shopping
Kata er opdelt i to forskellige centrumer, som begge har masser at byde på, når det gælder handelsgader, småbutikker, barer og - ikke mindst - restauranter, hvor du kan frådse i thailandske smagsoplevelser som citrongræs, ingefær, lime og kokosmælk.

  • Udflugtstips
  • Bådudflugt til Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-øerne
  • Dykning og snorkling for nybegyndere og erfarne
  • Jungletrekking med kanosejlads
  • Cykling på Koh Yao Noi

Direkte fly om vinteren
I perioden hvor de fleste vil rejse til Thailand, har vi charterfly direkte fra København. Du kommer hertil uden mellemlandinger på mellem ti og elleve timer. I sommerhalvåret rejser du med Thai Airways til Bangkok og derfra videre med indenrigsfly (cirka 1 time) til Phuket. Som en ekstra bonus kan uden omkostninger udskifte rejsens to sidste nætter med to overnatninger i Bangkok.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger