Kata Beach

Kata Beach hører til Phukets bedste og mest børnevenlige strande. Selv om tempoet er roligt er restaurantudvalget stort. Blandt vores hoteller finder du familievenlige lejligheder og hoteller nær begivenhedernes centrum. Du flyver med Thai Airways via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad. Læs mere

Kata Beach hører til Phukets bedste og mest børnevenlige strande. Selv om tempoet er roligt er restaurantudvalget stort. Blandt vores hoteller finder du familievenlige lejligheder og hoteller nær begivenhedernes centrum. Du flyver med Thai Airways via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i Thailands hovedstad.

Vandet er klart og den lyse sandstrand er lavvandet. Her er det let at krydre ferien med mange slags oplevelser. Du kan for eksempel leje en longtailbåd og tage ud til andre strande og øer, vandre i frodig regnskov, dykke i turkist vand, spille golf eller gå i spa.

Restauranter og shopping
Kata er opdelt i to forskellige centrumer, som begge har masser at byde på, når det gælder handelsgader, småbutikker, barer og - ikke mindst - restauranter, hvor du kan udforske det smagfulde thailandske køkken.

Hoteller til familier, par og venner
Uanset om du rejser med børn, hele slægten, din partner eller vennerne, har vi hoteller der passer. Du kan vælge mellm store resorthoteller, charmerende lidt mindre hoteller og lejlighedshoteller, hvor der også er plads til større familier.

Udflugtstips

  • Bådudflugt Phi Phi-øerne
  • Kanosejlads blandt grotter og laguner

To nætter i Bangkok
Du flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok og fortsætter til Phuket med indenrigsfly (ca. 1 time 30 min). Det giver dig mulighed for i løbet af et par dage, at opleve Bangkoks mylder og seværdigheder. Du kan nemlig, uden omkostninger, udskifte de to sidste overnatninger på Phuket med to nætter i Bangkok.

Regnbyger, solskin og lavere prisniveau
Flere og flere vælger at rejse til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte tropiske regnbyger er noget større i sommerhalvåret, så skinner solen oftest, og her er lige varmt og skønt hele året. Desuden er både tempoet og prisniveauet laverede end i højsæsonen. Og faktum er, at når TUI beder sine gæster om at vurdere Thailandsoplevelsen, er tallene højest om sommeren.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger