Rejser til Phuket

Du kan rejse med TUI til Phuket hele året. På Phuket venter strande, snorkling, shopping og hoteller fra budget til luksus. Du kan selvfølgelig kombinere rejsemålene ugevis. Om sommeren flyver vi med Thai Airways via Bangkok. Du kan uden ekstra omkostninger tilbringe de to sidste nætter i Bangkok. Læs mere

Du kan rejse med TUI til Phuket hele året. På Phuket venter strande, snorkling, shopping og hoteller fra budget til luksus. Du kan selvfølgelig kombinere rejsemålene ugevis. Om sommeren flyver vi med Thai Airways via Bangkok. Du kan uden ekstra omkostninger tilbringe de to sidste nætter i Bangkok.

Phuket – en ø med mange ansigter
De, der vi have lange strande, markeder, natklubber, shoppingcentre og et uendeligt udvalg af restauranter, finder det på Phuket. Mer her er også rolige oaser fyldt med fuglekvidder og små huller-i-væggen med rygende hot thaimad. Lige så stort er udvalget af hoteller på Phuket. Vælg mellem alt fra Resorthoteller med aktiviteter til enkle bungalows.

Ting at foretage sig på Phuket
Dykning og snorkling er populære udflugter Phuket. Andre tips er jungletrekking og kanosejlads. Eller at spille golf på nogle af Phukets otte golfbaner. Mange af vores hoteller har gym eller træningsfaciliteter. Det er også populært at tage på en bådudflugt til Phi Phi-øerne.

To nætter o Bangkok
Du flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok og fortsætter til Phuket med Thais indenrigsfly (ca. 1 time). Ønsker du et par dage i Bangkok, kan du uden ekstra omkostninger udskifte de to sidste nætter på Phuket med to nætter i Bangkok.

Vælg et rejsemål
Under nedenstående links kan du læse mere om vores rejser til Phuket – om strande, shopping, forlystelser og de bedste hoteller.

  • Cape Panwa – en fredelig odde med familiehotel og spa
  • Bangtao Beach – seks kilometer lang strand med hoteller til både familier og par
  • Kamala Beach – flere unikke hoteller i et afslappet miljø
  • Karon Beach – alt du kan forestille dig af restauranter, badning og vandsport
  • Kata Beach – lavvandet strand med mange fine hoteller
  • Kata Noi Beach – en rolig oase nær livligere Kata Beach
  • Patong Beach – shoppingmekka og forlystelsesmetropol med hoteller med den bedste beliggenhed
  • Tri Trang Beach – med familiehotel og god snorkling
Vis mindre

Toplister & anbefalinger