Bangtao Beach

Den seks kilometer lange strand Bangtao Beach er en af Phukets fineste. Med sit hvide, bløde koralsand er det den rene drøm for dig, som ønsker en rolig ferie langt fra noget der kunne ligne stress. I vinterhalvåret tager vi dig hertil med nonstopfly på kun lidt over ti timer. Læs mere

Den seks kilometer lange strand Bangtao Beach er en af Phukets fineste. Med sit hvide, bløde koralsand er det den rene drøm for dig, som ønsker en rolig ferie langt fra noget der kunne ligne stress. I vinterhalvåret tager vi dig hertil med nonstopfly på kun lidt over ti timer.

På og ved den lange strand er der små restauranter, spredte resorthoteller, en golfklub, nogle saltvandsalguner og partier med tæt tropisk vegetation. Men først og fremmest kan du gå kilometer efter kilometer på blødt, lyst sand, der langsom skråner ned mod havet – lige på det tidspunkt hvor solen går ned.

Hvilket hotel passer dig
Vores De Luxe-hotel Angsana Laguna Phuket ligger ved en af lagunerne på strandens midterste del, nær golfbanen, mens det prisbillige og familievenlgie alternativ SuneoClub Arinara Bangtao Beach ligger længere sydpå, ved et lille men charmerende bycentrum. Begge hoteller ligger lige ved stranden.

Forlystelsesliv og shopping
Ønsker du flere restauranter og shopping, kommer du nemt til Phuket Town eller til Patong Beach. I Patong ligger shoppingcentret Jungceylon med hundredvis af butikker og restauranter. I Phuket town hedder det største center Central Festival.

Udflugtstips

  • Bådudflugt til Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-øerne
  • Dykning og snorkling for nybegyndere og erfarne
  • Jungletrekking med kanosejlads
  • Cykling på Koh Yao Noi

Direkte fly om vinteren
I perioden hvor de fleste vil rejse til Thailand, har vi charterfly direkte fra København. Du kommer hertil uden mellemlandinger på mellem ti og elleve timer. I sommerhalvåret rejser du med Thai Airways til Bangkok og derfra videre med indenrigsfly (cirka 1 time) til Phuket. Som en ekstra bonus kan uden omkostninger udskifte rejsens to sidste nætter med to overnatninger i Bangkok.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger