Rejser til Playa del Carmen

Playa del Carmen på Mayarivieraen er en af kystens livligste badebyer med meget at vælge mellem. Her kan du bade ved hvide palmefyldte sandstrande, snorkle ved koralrev, shoppe og tage på udflugter til mayatempler og eventyrsparker. Her er All Inclusive-hoteller af høj klasse, men du kan også vælge at bo lidt enklere midt i byen. Læs mere

Playa del Carmen på Mayarivieraen er en af kystens livligste badebyer med meget at vælge mellem. Her kan du bade ved hvide palmefyldte sandstrande, snorkle ved koralrev, shoppe og tage på udflugter til mayatempler og eventyrsparker. Her er All Inclusive-hoteller af høj klasse, men du kan også vælge at bo lidt enklere midt i byen.

Playa del Carmen ligger på halvøen Yucatan, der vender mod det Caribiske Hav. Lige ud for kysten er der fine koralrev, hvor man kan snorkle, og du er lige så tæt på seværdigheder som mayatempler og solpyramider. Du kan også tage familien med til nogle af eventyrsparkerne, hvor du blandt andet kan rafte.

Shopping og forlystelser i Playa del Carmen
Playa del Carmen er en skøn ferieby af caribisk snit med lange hvide strande og slanke kokospalmer. Hovedgaden, der ligger nærmest havet, hedder Quinta Avenida, femte avenue, og her vrimler det med småbutikker, gadeartister og musikbarer. Og restauranter på hele skalaen fra enkle taquerias til elegante, italienske restauranter.

Designhoteller og All Inclusive
TUI har hoteller i alle prisklasser, fra designhoteller til enkle hoteller ved stranden. Nogle ligger centralt i Playa del Carmen, en del i hotelbydelen Playacar og andre lidt afsides ved strandene langs kysten. Vælger du et All Inclusive-resort er det meste inkluderet i rejsens pris, og du får en prisbillig ferie, der tåler at blive sammenlignet.

Hotelbyen Playacar
Playacar er en hel lille bydel med eksklusive hoteller et par kilometer fra centrum af Playa del Carmen. Her er strande af blødt, hvidt koralsand og et lille shoppingcenter. I hotelpræsentationerne ser du om hotellet ligger i Playa del Carmen eller Playacar.

Generøs All Inclusive
En del af vores hoteller i Playa del Carmen, og alle vores hoteller i Playacar, byder på en skøn variant af All Inclusive. Morgen-, frokost- og middagsbuffeter, måltidsdrikke, småretter ved poolen, drinks i baren, poolgymnastik, sejljoller på stranden og aftenunderholdning indgår i rejsens grundpris.

God snorkling og dykning
I nærheden af Mayarivieraen er der mange fine snorkelsteder. Lige uden for kysten løber det tusinde kilometer lange The Great Mayan Reef. Selv nybegyndere kan tage med på snorkelture og se havskildpadder og papegøjefisk.

Udflugtstips

  • Snorkling i cenoter, undervandsgrotter
  • Mayakulturens tempelbyer Chichen Itza, Coba og Tulum med skandinavisk guide
  • Jungleeventyr
  • Dagsture til Isla Mujeres og Isla de Holbox

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger