Rejser til Playa del Carmen

Playa del Carmen på Mayarivieraen er en af kystens livligste badebyer med meget at vælge mellem. Her kan du bade ved hvide palmefyldte sandstrande, snorkle ved koralrev, shoppe og tage på udflugter til mayatempler eller svømme med delfiner. Her er All Inclusive-hoteller af høj klasse, men du kan også vælge at bo lidt enklere midt i byen. Læs mere

Playa del Carmen på Mayarivieraen er en af kystens livligste badebyer med meget at vælge mellem. Her kan du bade ved hvide palmefyldte sandstrande, snorkle ved koralrev, shoppe og tage på udflugter til mayatempler eller svømme med delfiner. Her er All Inclusive-hoteller af høj klasse, men du kan også vælge at bo lidt enklere midt i byen.

Nogle af vores hoteller ligger centralt i Playa del Carmen, en del i hotelbydelen Playacar, og andre lidt afsides ved strandene langs kysten. Vælger du All Inclusive får du en bekvem ferie, til en pris der er meget fordelagtig.

Farverige Playa del Carmen
Playa del Carmen er en skøn ferieby af caribisk snit med lange hvide strande og slanke kokospalmer. På og omkring hovedgaden, Quinta Avenida, femte avenue, vrimler det med småbutikker, shoppingcentre, gadeartister og fantsifulde barer. For ikke at tale om spændende restauranter på hele skalaen fra enkle taquerias til elegante, italienske førsteklasses restauranter.

Gader og avenuer
Gaderne er nummererede som på Manhattan, med avenidas (avenuer) parallelt med havet og calles (gader) vinkelret på disse. Men der slutter også ligheden, bygningerne er sjældent højere end to etager.

 Hotelbyen Playacar
Playacar er en hel lille bydel med eksklusive hoteller i udkanten af Playa del Carmen. Strandene, der består af blødt, hvidt koralsand, er dine nærmeste naboer, og nær hotellerne er der et lille shoppingcenter. Du bor tæt på en 18 hullers golfbane, og der er et par kilometer til Playa del Carmen.

Generøs All Inclusive
Alle vores hoteller i Playacar byder på en skøn variant af All Inclusive. Morgen-, frokost- og middagsbuffeter, måltidsdrikke, småretter ved poolen, drinks i baren, poolgymnastik, sejljoller på stranden og aftenunderholdning indgår i rejsens grundpris. Du har også adgang til pools, restauranter m.m. på flere af nabohotellerne indenfor Riu-kæden.

God snorkling og dykning
I nærheden af Mayarivieraern er der mange gode snorkelsteder. Lige uden for kysten ligger det tusinde kilometer lange koralrev The Great Mayan Reef. Også nybegyndere kan tage med på snorkelture og se havskildpadder og papegøjefisk.

Mayabyer og solpyramider
Du befinder dig i de områder, hvor mayaindianernes kultur havde sin blomstringsperiode frem til den spanske invasion i 1520. I tempelbyer som Chichén Itza, Coba og Túlum kan du se store solpyramider med stejle trapper på alle fire sider. Mindst lige så fascinerende er tempelruinerne og arenaerne, hvor man spillede et rituelt boldspil, hvis resultat afgjorde, hvem der skulle ofres til guderne. I sommersæsonen tilbyder vi udflugter med engelsktalende guider. 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger