Rejser til Isla de Holbox

Isla de Holbox er en naturfredet ø nord for Yucatánhalvøen. Med hvide sandstrande, et turkist hav, gader af sand og hoteller med palmebladstage. Du bor første uge på valgfrit hotel i Playa del Carmen eller Cancun. Anden uge slapper du af på idylliske Isla de Holbox. Perfekt til dig, der vil tilbringe en uge på et mere livligt rejsemål og en uge på et sted langt væk fra folkevrimlen. Læs mere

Isla de Holbox er en naturfredet ø nord for Yucatánhalvøen. Med hvide sandstrande, et turkist hav, gader af sand og hoteller med palmebladstage. Du bor første uge på valgfrit hotel i Playa del Carmen eller Cancun. Anden uge slapper du af på idylliske Isla de Holbox. Perfekt til dig, der vil tilbringe en uge på et mere livligt rejsemål og en uge på et sted langt væk fra folkevrimlen.

På Isla de Holbox er tempoet stille og roligt, her går det afslappende turistliv hånd i hånd med lokalbefolkningens dagligdag. Ved de lavvandede strande er der god plads. Vandet er klart, og i vandkanten ligger der muslinger og tang, som er skyllet op på den flere kilometer lange sandstrand. Naturen efterlades uberørt grundet det rige fugleliv på øen. Et bedre sted at slippe væk fra omverden er svært at forestille sig.

Afslappet gadeliv
Øen Isla de Holbox er 40 km lang, og på trods af at det er et uberørt paradis, er der kun et par timers kørsel til Cancun. Øens eneste by har en snes kvarterer med lave huse i pastelfarver, små butikker med kunsthåndværk og en del restauranter. Byen lever op om aftenen, når tjenerne bringer store fade med fiske- og skaldyrsretter til bordene ude på gaden. Musik strømmer ud fra nærliggende barer, og kombinationen af hippesteder og små-huller-i-væggen bidrager til den skønne atmosfære.

Svøm med hvalhajer
Takket være sin beliggenhed ved lagunen Yalahau er Isla de Holbox tilholdssted for mange forskellige fuglearter. Du kan nogle gange se pelikaner, rosa flamingoer og sjældne havfuglearter. Der er også store chancer for at se delfiner i farvandet omkring øen. Fra maj til september passerer de enorme hvalhajer øen, og vil du opleve noget helt usædvanligt, kan du tage med på en udflugt, hvor du kan svømme med hvalhajerne. 

Hoteller direkte ved stranden
Uanset hvilket hotel du vælger, bor du lige ved sandstranden. Hotellerne ligger i frodig junglevegetation og du kan let gå ind til øens centrum. 

Kombination med Playa del Carmen eller Cancun
En skøn og afslappende uge på Isla de Holbox med gåture på stranden, snorkling og gode skaldyrsmiddage er perfekt til dem, der virkelig vil slappe af. Men for at du skal få endnu mere ud af ferien, tilbyder vi den som en kombinationsrejse med første uge på valgfrit hotel i Playa del Carmen eller Cancun. Anden uge tilbringer du på valgfrit hotel på Isla de Holbox.

I prisen indgår
Foruden flyrejsen tur/retur og 14 hotelovernatninger, indgår også transport med færge (ca. 25 minutter) fra fastlandet til Isla de Holbox tur/retur. Desuden indgår såvel bustransfer til og fra lufthavnen ved ankomst og hjemrejse som mellem havnen og hotellerne. 

Sådan bestiller du på vores hjemmeside
For at bestille kombinationsrejsen klikker du på fanebladet Bestil rejse højst oppe på siden. Der klikker du først i alternativet "Kombinationsrejse" og vælger derefter Cancuns lufthavn i menuen under "Vælg rejsemål".

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 70 10 10 50, hvis du vil have hjælpe med at bestille rejsen.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger