Mexico

Velkommen til kokospalmer og lange hvide strande på Mayarivieraen. Vi tilbyder 2-ugers rejser til mangfoldige Playa del Carmen og til den større by Cancun. Du kan også kombinere med en uge på Isla de Holbox, en skøn og uberørt ø. Vælg om du vil bo på resorthoteller med All Inclusive eller på et lille, personligt hotel. Læs mere

Velkommen til kokospalmer og lange hvide strande på Mayarivieraen. Vi tilbyder 2-ugers rejser til mangfoldige Playa del Carmen og til den større by Cancun. Du kan også kombinere med en uge på Isla de Holbox, en skøn og uberørt ø. Vælg om du vil bo på resorthoteller med All Inclusive eller på et lille, personligt hotel.

Vores rejsemål ligger på Yucatanhalvøen mod det Caribiske Hav. Lige udenfor kysten er der fine koralrev at snorkle ved. Du kan også tage på udflugter til mayatempler og solpyramider.

Find det rigtige rejsemål

  • Cancun – med både strande, shoppingcentre og et hektisk byliv indenfor rækkevidde.
  • Playa del Carmen – med taqueriaer, kaffebarer, shoppingstrøg og brede strande.
  • Isla de Holbox – fredelig, bilfri ø med gader af sand, der er som skabt til afslapning. Du kan kombinere ugevis med Cancun eller Playa del Carmen.

All Inclusive og små hoteller
TUIs Mexico har alt fra enkle men billige hoteller til elegante All Inclusive-resorts. På de sidstnævnte indgår morgen-, frokost- og middagsbuffeter, drikkevarer, småretter ved poolen og drinks i barerne i prisen. Ligesom vandsport og aftenunderholdning. Vælger du et hotel i vores koncept RIU, kan det også være sådan, at du kan benytte pools, restauranter og andet på andre RUI-hoteller i nærheden.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger