Rejser til Cancun

I Cancún bor du lige ved hvide palmefyldte strande og shoppingcentre, samtidig med at du er tæt på det rigtige byliv med lokale restauranter og butikker. På din ferie i Cancun kan du snorkle ved verdens andenlængste koralrev, svømme med delfiner og tage på udflugter til mayabyer. Læs mere

I Cancún bor du lige ved hvide palmefyldte strande og shoppingcentre, samtidig med at du er tæt på det rigtige byliv med lokale restauranter og butikker. På din ferie i Cancun kan du snorkle ved verdens andenlængste koralrev, svømme med delfiner og tage på udflugter til mayabyer.

Cancún er hovedbyen på Mayarivieraen, der ligger på den side af halvøen Yucatan, der vender mod det Caribiske Hav. Her ferierer mange forskellige nationaliteter, ikke mindst amerikanske turister. Hotelområdet ligger på en aflang ø, der er forbundet med fastlandet med broer i begge ender af øen. Her ligger næsten alle vores hoteller, og der er meget at foretage sig. I Cancúns oprindelige centrum på fastlandet finder du restauranter og butikker af mere lokal art.

Vandsport, shopping og forlystelsesliv
I den del af Cancún, hvor hotellerne ligger, finder du et overflødighedshorn af feriefristelser. Med alt fra elegante hotelpools og palmefyldte strande til dykkercentre, golfbaner, vandsport, shoppingcentre, restauranter, barer og natklubber. 

God snorkling og dykning
I nærheden på Mayarivieraen finder du nogle fine snorkelsteder. Lige uden for kysten løber The Great Mayan Reef, verdens andet længste koralrev. Selv nybegyndere kan få stort udbytte af deltage i snorkeludflugter og se havskildpadder og papegøjefisk.

Mayabyer og solpyramider
Det var netop her i området, at mayaindianernes højkultur blomstrede frem til spaniernes invasion i 1520. I tempelbyer som Chichen Itza, Coba og Tulum kan du se store solpyramider med stejler trapper på alle fire sider. Og det er mindste lige heftigt at se tempelruinerne og arenaerne, hvor man dyrkede et rituelt boldspil, hvis resultat afgjorde hvem der skulle ofres til guderne. I sommersæsonen tilbyder vi udfligter med engelsktalende guider.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger