Grand Baie

Grand Baie er Mauritius største badeby. Det er her du skal rejse til, hvis du vil være tæt på strande, gadeliv, shopping, natteliv og restauranter fra alle verdenshjørner. Vælg mellem familiehoteller og børnefrie hoteller i prisklasser fra budget til luksus. Læs mere

Grand Baie er Mauritius største badeby. Det er her du skal rejse til, hvis du vil være tæt på strande, gadeliv, shopping, natteliv og restauranter fra alle verdenshjørner. Vælg mellem familiehoteller og børnefrie hoteller i prisklasser fra budget til luksus.

Grand Baie er et strandrejsemål med lidt byfornemmelse. To sandstrande omkranser en stor vindbeskyttet bugt. Langs gågader og strandpromenader ligger der småbutikker og mange restauranter. Her er også tre shoppingcentre, der hedder Sunset Boulevard, Grand Bazar og La Croisette.

Bo i byen eller et stykke udenfor
Der er meget at vælge mellem, men alligevel er stemningen rolig og afslappende. Bebyggelsen er lav og partylivet ganske begrænset, selv om der findes barer og nogle natklubber. Vores hoteller ligger både inde i Grand Baie og ved stranden et stykke udenfor - se på kortet for at få et overblik.

Fine strande
Mauritius mest paradisiske strande med hvidt sand og koralrev, ligger omkring Belle Mare på østkysten. Også her i Grand Baie er sandstrandene lange og fine, men lidt smallere og nogle gange blandet med klipper og sten.

Se dig omkring på Mauritius
Som helhed er Mauritius en farverig og mangfoldig ø. Med suveræn dykning og snorkling, store sukkerrørsplantager, tropisk regnskov og charmerende franskkoloniale byer. Befolkningen har rødder i både Afrika, Europa og Asien, hvilket har skabt et spændende miks af kulturer.

Vejret på Mauritius
Mauritius har tropisk klima hele året. November til april kan man kalde højsæson med dagstemperaturer omkring 30 grader. Der kan forekomme korte regnbyger, men det er stadig varmt. Lidt lavere temperaturer, især aftener og nætter, forekommer i lavsæsonen (maj til oktober). Takket være beskyttende rev, kan du bade hele året, vandtemperaturen ligger på omkring 24-27 grader. I lavsæsonen kan udvalget af restauranter og aktiviteter være noget mindre og tempoet roligere.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger