Mauritius

At rejse til Mauritius er ikke længere en uopnåelig drøm. Vi giver dig mulighed for at opleve den. Udvalget af hoteller spænder fra budget til luksus, og uanset hvor du bor, har du de hvide strande indenfor bekvem rækkevidde.  Læs mere

At rejse til Mauritius er ikke længere en uopnåelig drøm. Vi giver dig mulighed for at opleve den. Udvalget af hoteller spænder fra budget til luksus, og uanset hvor du bor, har du de hvide strande indenfor bekvem rækkevidde. 

Slap af på strandene, bad i 25 grader varmt vand, snorkel ved koralrevene og køb modetøj, håndarbejde og krydderier. I indlandet kan du følge vandrestier gennem tropisk regnskov. På museerne i hovedstaden Port Louis kan du lære mere om Mauritius franskkoloniale historie.

Venlige indbyggere
Mauritius befolkning har rødder i Afrika, Europa, Indien og det Fjerne Østen. Deres kulturer er smeltet sammen til en farverig blanding, og som besøgende betages man af den skønne stemning mellem grupperne. Kristne, buddhister, hinduer og muslimer deltager med liv og lyst i hinandens festivaler.

Hoteller ved paradisstrande
Du kan vælge  at bo ved øens fineste strande i Belle Mare, nær shopping- og restaurantudvalget i Mauritius største badeby Grand Baie, eller i Idylliske Le Morne med sandstrand og rigtig god snorkling ved en turkis lagune. 

Vejret på Mauritius
Mauritius har tropisk klima hele året. November til april kan man kalde højsæson med dagstemperaturer omkring 30 grader. Der kan forekomme korte regnbyger, men det er stadig varmt. Lidt lavere temperaturer, især om aftenen og natten, er der i lavesæsonen (maj til oktober). Takket være beskyttende rev kan du bade hele året, vandtemperaturen ligger omkring 24-27 grader. I lavsæsonen kan udvalget af restauranter og aktiviteter være noget mindre, og her er mere roligt.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger