Rejser til Raa Atoll, Maldiverne

Raa Atollen er ikke bare paradisisk smuk, den har også nogle af Maldivernes bedste dykkersteder. Her bor du i bungalow ved stranden. Omkring øen ligger dusinvis af uberørte og ubeboede rev og atoller. På Meedhupparu Island Resort indgår All Inclusive i prisen. Læs mere

Raa Atollen er ikke bare paradisisk smuk, den har også nogle af Maldivernes bedste dykkersteder. Her bor du i bungalow ved stranden. Omkring øen ligger dusinvis af uberørte og ubeboede rev og atoller. På Meedhupparu Island Resort indgår All Inclusive i prisen.

Republikken Maldiverne sydvest for Sri Lanka ser ud som små kagekrummer på en blå dug, som de små øer ligger der i det Indiske Ocean. Alt land er skabt af koraldannelser omkring toppene af en vulkansk dybhavsryg, og landets højeste punkt er kun omkring 2,4 meter over havoverfladen. Øerne danner ringformede atoller, der besktyttes af omkringliggende barriererev.

Afsides paradis
Du flyver med rutefly til Maldiverne. Fra lufthavnen kommer du til din paradisø med vandflyver eller båd, afhængig af afstandene. En typisk ferieø i Maldiverne er ikke mere end nogle hundrede meter i diameter og har normalt kun et veludstyret hotelresort. Det mest almindelige er, at du bor i bungalows ved stranden, eller i villaer, der står på pæle ude i vandet. I midten ligger reception, restauranter, barer, dykkercenter og andre faciliteter.

Maldiverne i sommersæsonen
I sommermånederne maj-september er vejret ikke lige så stabilt og solsikkert som om vinteren, og heftige men hurtigt overståede regnbyger kan forekomme. Til gengæld kan du finde rejser til betydeligt billigere priser end i højsæsonen.

Raa atollen
Raa atollen består af mere end 90 øer, og her ligger mange af Maldivernes bedste dykkersteder. Rejser du hertil, fortsætter du, efter landing i den internationale lufthavn, med vandflyver til dejlige Meedhupparu Island Resort. Flyveturen tager cirka 45 minutter over den smukke øverden.

All Inclusive
Vores hotel Meedhupparu Island Resort er omgivet af hvide strande. Der er et stort koralrev ud for øen, som giver dig mange muligheder for spændende oplevelser under havoverfladen. For at du skal have det ekstra godt, indgår All Inclusive med alle måltider og måltidsdrikke i rejsens pris.

To spa-afdelinger
Når du vil have lidt afveksling til snorklingen og det skønne strandliv, kan du slappe af i et af hotellets to spa-afdelinger. Det ene tilbyder traditionelle spabehandlinger, det andet er indrettet på ayurveda. Vil du leve efter ayurvedaprincippet er der også en restaurant med dette tema på hotelområdet. Læs mere om hotellet i hotelpræsentationen.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger