Rejser til North Male Atoll, Maldiverne

Slap af i et tropisk paradis. I den nordlige Male-atol bor du på førsteklasses hoteløer med hvide strande, snorklingslaguner, sap og andre faciliteter. Samtidig bor du så tæt på Maldivernes hovedstad, at du kan tage på en dagsudflugt dertil med båd. Læs mere

Slap af i et tropisk paradis. I den nordlige Male-atol bor du på førsteklasses hoteløer med hvide strande, snorklingslaguner, sap og andre faciliteter. Samtidig bor du så tæt på Maldivernes hovedstad, at du kan tage på en dagsudflugt dertil med båd.

Den nordlige Male-atol ligger midt i Maldivernes aflange ørige, hvor også lufthavnsøen og hovedstaden Male' ligger. Her kan du vælge mellem flere fine øer og resorthoteller, hvor du kommer til at opleve den nærmest uvirkelige følselse af et tropisk paradis, som Maldiverne er belvet berømt for.

Hovedstaden Male
Hotellerne arrangerer ikke bare dykker- og snorkeludflugter, men også bådture til hovedstaden Male. Det er en farverig asiatisk by med lidt under 100.000 indbyggere, som lever meget tæt på en fuldstændigt tilbygget lille ø. Oplev pulsen i det moderne Maldivernes eneste rigtige by, hvor du kan købe alt fra souvenirs til håndvævede tæpper.

Maldiverne som helhed
På kortet ser Maldiverne ud som en håndfuld brødkrummer på en blå dug. Hele landet er skabt af koraldannelser, og landets højeste punkt ligger kun to meter over havoverfladen. Barriererev beskytter øerne mod bølger og danner turkisfarve laguner med verdens måske bedste forudsætninger for snorkling. 

Rejsen til Maldiverne
TUI tager dig med til Maldiverne med rutefly, der landet på den særlige lufthavnsø, lige ved landets hovedstad Male. Efter landingen fortsætter bliver du hentet af en motorbåd, der sejler dig til din hotelø.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger