Rejser til North Male Atoll, Maldiverne

Den nordlige Male-atol ligger midt i Maldivernes aflange øverden. Her ligger hovedøen Male samt lufthavnsøen. Paradisøen Cinnamon Dhonveli er af høj klasse og ligger på bekvem afstand af lufthavnsøen. Læs mere

Den nordlige Male-atol ligger midt i Maldivernes aflange øverden. Her ligger hovedøen Male samt lufthavnsøen. Paradisøen Cinnamon Dhonveli er af høj klasse og ligger på bekvem afstand af lufthavnsøen.

Republikken Maldiverne sydvest for Sri Lanka ser ud som små kagekrummer på en blå dug, som de små øer ligger der i det Indiske Ocean. Alt land er skabt af koraldannelser omkring toppene af en vulkansk dybhavsryg, og landets højeste punkt er kun omkring 2,4 meter over havoverfladen. Øerne danner ringformede atoller, der besktyttes af omkringliggende barriererev.

Afsides paradis
Du flyver med rutefly til Maldiverne. Fra lufthavnen kommer du til din paradisø med vandflyver eller båd, afhængig af afstandene. En typisk ferieø i Maldiverne er ikke mere end nogle hundrede meter i diameter og har normalt kun et veludstyret hotelresort. Det er mest almindeligt, at du bor i bungalows ved stranden, eller i villaer, der står på pæle ude i vandet. I midten ligger reception, restauranter, barer, dykkercenter og andre faciliteter.

Maldiverne i sommersæsonen
I sommermånederne maj-september er vejret ikke lige så stabilt og solsikkert som om vinteren, og heftige men hurtigt overståede regnbyger kan forekomme. Til gengæld kan du finde rejser til betydeligt billigere priser end i højsæsonen.

North Male Atollen
Den nordlige Male'-atol ligger midt i Maldivernes ørige. Her ligger koraløen Cinnamon Dhonveli Maldives, ligesom den tætbebyggede hovedø Male og lufthavnsøen. Du kommer nemt til øen med hotellets hurtiggående båd fra lufthavnsøen.

Afslappende og firestjernet

Cinnamon Dhonveli Maldives har bungalows ved stranden eller i villaer på pæle i vandet. Det omkringliggende koralrev er perfekt til både store og små snorklere. Cinnamon Dhonveli Maldives er også populær blandt bølgesurfere. Vil du prøve, kan du bestiller kurser og lektioner.

Hovedstaden Male
Her bor du også tilpas tæt på Maldivernes hovedstad Male, til at du kan komme til at opleve den på en dagsudflugt med båd. Det er en farverig asiatisk by med lidt under 100.000 indbyggere, som lever meget tæt på en fuldstændigt tilbygget lille ø. Oplev pulsen i det moderne Maldivernes eneste rigtige by, hvor du kan købe alt fra souvenirs til håndvævede tæpper.

Maldiverne i sommersæsonen
I sommermånederne maj–september er vejret ikke lige så stabilt og solsikkert som om vinteren, og heftige, men hurtigt overståede regnbyger, kan forekomme. Til gengæld kan du finde rejser til betydeligt lavere priser end i højsæsonen.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger