Rejser til Lhaviyani Atoll

Lhaviyani-atollen ligger i den nordlige del af den maldiviske øverden. Her bor du på firestjernede Kuredu Island Resort. Her tilbringer du dagene med snorkling, dykning eller afslapning i skyggen af palmerne. På Kuredu kan du også spille tennis, nyde en spa-behandling eller tage en lille golfrunde. Læs mere

Lhaviyani-atollen ligger i den nordlige del af den maldiviske øverden. Her bor du på firestjernede Kuredu Island Resort. Her tilbringer du dagene med snorkling, dykning eller afslapning i skyggen af palmerne. På Kuredu kan du også spille tennis, nyde en spa-behandling eller tage en lille golfrunde.

Republikken Maldiverne sydvest for Sri Lanka ser ud som små kagekrummer på en blå dug, som de små øer ligger der i det Indiske Ocean. Alt land er skabt af koraldannelser omkring toppene af en vulkansk dybhavsryg, og landets højeste punkt er kun omkring 2,4 meter over havoverfladen. Øerne danner ringformede atoller, der besktyttes af omkringliggende barriererev.

Afsides paradis
Du flyver med rutefly til Maldiverne. Fra lufthavnen kommer du til din paradisø med vandflyver eller båd, afhængig af afstandene. En typisk ferieø i Maldiverne er ikke mere end nogle hundrede meter i diameter og har normalt kun et veludstyret hotelresort. Det mest almindelige er, at du bor i bungalows ved stranden, eller i villaer, der står på pæle ude i vandet. I midten ligger reception, restauranter, barer, dykkercenter og andre faciliteter.

Maldiverne i sommersæsonen

I sommermånederne maj-september er vejret ikke lige så stabilt og solsikkert som om vinteren, og heftige men hurtigt overståede regnbyger kan forekomme. Til gengæld kan du finde rejser til betydeligt billigere priser end i højsæsonen.

Lhaviyani atollen
Lhaviyani-atollen ligger lige nord for North Male Atollen, hvor landets hovedstad ligger og flyet lander. Efter landing fortsætter du til dejlige Kuredu Island Resort & Spa med vandflyver, en tur på cirka 45 minutter over den spektakulært smukke øgruppe.

Kuredu er noget større end en gennemsnitlig hotelø på Maldiverne – men alt er relativt. Du kan på mindre end en time gå rundt om øen langs den tre kilometer lange, kridhvide koralstrand.

Spa, fitness og dykkercenter
Inde blandt palmerne er der en mængde faciliteter, bla. to spaanlæg, fitness, tennisbane og dykkercenter. Og på trods af øens begrænsede størrelse kan den også byde på en lille 6-hullers golfbane og en driving range.

Flere restauranter
Når du, efter en dag i solen og vandet, vil spise rigtig godt, kan du vælge mellem mange forskellige restauranter. Fra grillrestauranten The Beach på stranden til italienske Fianco’s, thailandske The Far East og nogle af de to buffetrestauranter.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger