Rejser til Maldiverne

Rejs til Maldiverne, hvis du vil opleve en tropisk drømmeverden med turkise laguner, svajende kokospalmer og usandsynligt hvide strande. På nogle af vores hoteløer lever du et skønt barfodsliv med moderne faciliteter, sportsaktiviteter, spa, pools, snorkling og førsteklasses restauranter. Det er ikke så underligt, at mange vælger Maldiverne til deres bryllupsrejse. Læs mere

Rejs til Maldiverne, hvis du vil opleve en tropisk drømmeverden med turkise laguner, svajende kokospalmer og usandsynligt hvide strande. På nogle af vores hoteløer lever du et skønt barfodsliv med moderne faciliteter, sportsaktiviteter, spa, pools, snorkling og førsteklasses restauranter. Det er ikke så underligt, at mange vælger Maldiverne til deres bryllupsrejse.

Et land af koraller
På kortet ser Maldiverne ud som små brødkrummer på en blå dug. Alt land er skabt af koraldannelser på en vulkansk bjergryg, og landets højeste punkt ligger kun ca. to meter over havet. Barriererev beskytter øerne mod bølger og danner laguner med verdens måske bedste forudsætninger for snorkling.

Rejs til Maldiverne
Du tager dig til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø ved landets hovedstad Male. Derfra kommer du til din paradisø med vandflyver eller båd, afhængig af afstanden. Vi har udvalgt resorthoteller i forskellige størrelser og prisniveauer, så du nemt kan finde noget, der passer til dig.

Seks øgrupper

  • Ari Atollen – vælg mellem tre forskellige hoteløer, med alt fra prisbillige bungalows til femstjernede hoteller.
  • Lhaviyani Atollen – bo på Kuredu Island Resort & Spa med tre kilometer hvide strande og en lille golfbane.
  • North Male atollen – vores hotel ligger på en paradisø, i tilpas afstand til dagsudflugter til hovedstaden Male
  • Gaafu Alifu Atollen – træning, helse, god mad og relax er i fokus på vores nye koncepthotel Robinson.
  • Meemu Atollen – en af Maldivernes hemmeligste atoller med fantastisk dykning og snorkling.
  • Raa Atollen – med dusinvis af uberørte koralrev og et ayurveda-spa

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger