Rejser til Ari Atoll, Maldiverne

Ari atollen er en af Maldiverne største øgrupper. Her vælger du mellem tre forskellige hoteløer, med forskellige indretninger og prisniveauer. Fællesnævneren er dog lavvandede turkise laguner, mange faciliteter, svajende kokospalmer og kridhvide strande. Velkommen til paradiset, Læs mere

Ari atollen er en af Maldiverne største øgrupper. Her vælger du mellem tre forskellige hoteløer, med forskellige indretninger og prisniveauer. Fællesnævneren er dog lavvandede turkise laguner, mange faciliteter, svajende kokospalmer og kridhvide strande. Velkommen til paradiset,

Ari atollen ligger lige vest for lufthavnsøen og hovedstaden Male (se kortet herover). Som overalt på Maldiverne lever du et afslappet barfodsliv på en hotelø med moderne faciliteter, sportsmuligheder, spa, pools, hvide strande, snorkellaguner og flere restauranter.

Fire hoteller at vælge mellem:

  • Femstjernede Centara Grand Island Resort er et af Maldivernes bedste All Inclusive-resorter, der passer til både par og familier. Du kan vælge mellem luksuriøse familieværelser på pæle i vandet og strandvillaer på den hvide strand.
  • Mellemklassehotellet Ellaidho Maldives by Cinnamon passer primært til voksne uden børn. Her kan du vælge mellem bungalows og vandvillaer på pæle. God snorkling ved koralrevet, der også har et skibsvrag.
  • Kuramathi Island Resort ligger på sin egen lille atol Rasdhoo lige nord for Ari-atollen. På den forholdsvis store hotelø er der tropisk vegetation, barer, restauranter, butikker, gym, spa og diskotek. 
  • Vakarufalhi Island Resort med rummelige vandvillaer og bungalows på stranden.

Maldiverne som helhed
På kortet ser Maldiverne ud som bittesmå brødkrummer på en blå dug. Alt land er skabt af koraldannelser på en vulkansk havryg, og landets højeste punkt ligger kun cirka to meter over havet. Barriererev beskytter øerne mod bølger og danner turkisfarvede laguner, med verdens måske bedste forudsætninger for snorkling.

Rejsen til Maldiverne
Du flyver til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø ved landets hovedstad Male. Derfra kommer du til din paradisø med vandflyver eller båd, afhængig af afstanden.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger