Kroatien

I sommer giver vi dig endnu mere at vælge mellem i Kroatien! Nyheden Istrien er en grøn halvø med middelalderbyer, krystalklart vand og italienskinspireret mad. Med vores fly til Pula er du der på et par timer. Flyver du i stedet til romerbyen Split, bor du langs Makarska-rivieraen og blandt skærgårdens øer. Uanset hvilken region du vælger, kan du vælge mellem Kroatiens bedste hoteller. Læs mere

I sommer giver vi dig endnu mere at vælge mellem i Kroatien! Nyheden Istrien er en grøn halvø med middelalderbyer, krystalklart vand og italienskinspireret mad. Med vores fly til Pula er du der på et par timer. Flyver du i stedet til romerbyen Split, bor du langs Makarska-rivieraen og blandt skærgårdens øer. Uanset hvilken region du vælger, kan du vælge mellem Kroatiens bedste hoteller.

Nyhed Istrien
Den grønne halvø i Adriaterhavet passer lige godt til familier som til cykelentusiaster og alle, der elsker god mad. Her bor du ved det krystalklare hav ved byer med venetianske bygninger og smalle stræder. Udover at sole og bade, kan du cykle, løbe eller vandre langs stier, der fører dig gennem grøn og uberørt natur. Du flyver hertil på blot 2,5 time.

Rejsemål i Istrien

  • Rabac – lille badeby i en rolig bugt med strandcafeer og udflugtsbåde. På vores TUI Family Life er der børneklubber, træningslektioner og pools med udsigt over havet.
  • Porec – Istriens største turistby med med badeterrasser og en gammel bykerne med charmerende gamle gader.
  • Rovinj – middelalderby med gallerier og håndarbejde i de smalle stræder. Flere førsteklasses hoteller med fokus på voksne i gåafstand fra byen

Rejsemål på Makarska-rivieraen

  • Igrane – her ligger vores TUI Sensimar-hoteller med fokus på voksne uden børn.
  • Podgora og Tucepi er mellemstore badebyer med både hverdagsliv og turistområder
  • Makarska og Split har endnu mere byliv, museer og shoppingcentre
  • På øerne Brac og Hvar finder du strande og vandrestier, men også mange restauranter og forlystelser.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger