Khao Lak

I Khao Lak finder du kilometer efter kilometer af lange strande lige op til regnskoven. Vores hoteller ligger direkte ved stranden og har store poolområder. I centrum er der både et natmarked og mange hyggelige restauranter. Du flyver med Thai Airwais via Bangkok, og hvis du har lyst, kan du afslutte ferien med to nætter i Bangkok. Læs mere

I Khao Lak finder du kilometer efter kilometer af lange strande lige op til regnskoven. Vores hoteller ligger direkte ved stranden og har store poolområder. I centrum er der både et natmarked og mange hyggelige restauranter. Du flyver med Thai Airwais via Bangkok, og hvis du har lyst, kan du afslutte ferien med to nætter i Bangkok.

Khao Lak-kysten ligger på fastlandet nord for Phuket. Her kommer du tæt på både naturen og lokalbefolkningens hverdagsliv. Visse dele af Khao Lak-området er nærmest ubefolkede, mens der andre steder er små byer med hoteller, restauranter og butikker. I centrum af Khao Lak holder en hel del restauranter, spa og butikker også åbent om sommeren.

Indkvartering ved drømmestrande
Uanset hvilke af TUIs hoteller du vælger i Khao Lak, kan du se frem til høj standard og store poolområder. Her findes børnefrie hoteller, hvor du kan svømme direkte til værelset og et De Luxe-hotel med Sydøstasiens største pool. Klik på hotelkortet og læse mere.

Udflugtstips

  • Bådudflugt til Phi Phi-øerne
  • Junglesafari i nationalparken Khao Sok
  • Kanosejlads blandt grotter og laguner

To nætter i Bangkok
Du flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok og fortsætter til Phuket med indenrigsfly (ca. 1 time 30 min). Der venter bussen, der kører dig til Khao Lak, hvis du har bestilt transfer gennem os. Du har også mulighed for i et par dage at opleve Bangkoks mylder og seværdigheder. Du kan nemlig uden omkostninger udskifte de to sidste nætter i  Khao Lak med to nætter i Bangkok,

Byger, solskin og lavere prisniveau
Flere og flere vælger at rejse til Thailand om sommeren. For selv om der er en større risiko for korte tropiske regnbyer i sommerhalvåret, skinner solen oftest, og der er lige varmt og skønt hele året. Desuden er tempoet mere roligt og prisniveauet lavere end i højsæsonen. Og faktum er, at når TUI beder sine gæster om af bedømme Thailandsoplevelsen, er karaktererne højest om sommeren.

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger