Santa Maria

Santa Maria er en charmerende og farverig by ved havet. Ikke kæmpestor men alligevel Kap Verdes mest udviklede badeby, med alt fra moderne relaxhoteller til gode restauranter, hvor fisk og skaldyr er ekstra billigt. Vores RIU- og Blue Star-hotel har detaljer, der gør ferien mere indholdsrig. Læs mere

Santa Maria er en charmerende og farverig by ved havet. Ikke kæmpestor men alligevel Kap Verdes mest udviklede badeby, med alt fra moderne relaxhoteller til gode restauranter, hvor fisk og skaldyr er ekstra billigt. Vores RIU- og Blue Star-hotel har detaljer, der gør ferien mere indholdsrig.

Santa Maria ligger ved en lys, finkornet sandstrand, der strækker sig rundt om en odde og overgår til en stor sandklit. Fra moler og skibe lander øboerne tropiske fisk, som du formodentlig aldrig har hørt om, men som serveres lækkert tilberedte på byens restauranter.

Vandsport og musik
Windsurfing og kitesurfing er meget populært på Sal, og der findes også dykkercentre. Fra barer og butikker hører man ofte morna, den sjælfulde musikstil, der kaldes Kap Verdes blues, og er blevet kendt i hele verden gennem "barfodsdivaen" Cesária Evora.

Shopping og hverdagsliv
Langs Santa Marias promenadestrøg kan du købe vin fra naboøerne, afrikanske kurve og originale smykker. Længere oppe ligger boligkvarterer, hvor du møder øens hverdagsliv. Udvalget af shopping og forlystelser kan ikke sammenlignes med traditionelle charterrejsemål, men på den anden side giver det et godt indblik i landet og kulturen. Der er en hel del barer, beach clubs, klubber og steder med livemusik at vælge mellem.

Udflugtstips

  • Ørundtur med bus, jeep eller firehjulstrækker
  • Til havs med katamaran eller glasbundsbåd
  • Strandparty med grillbuffet og musik
Vis mindre

Toplister & anbefalinger